"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna, a także pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...
Książka dedykowana jest dla dzieci 6-7 letnich, wchodzących w świat matematyki. Postacią, która przybliża dzieciom kolejne liczby jest Pan Jedynak. Każda bajka poświęcona jest innej liczbie. Zabawy...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik dedykowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej asygnowany dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Mieści 5 zestawów pytań (część pisemna) i 5 zadań (część poręczna), które mają pomóc uczniom...
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z...
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana...
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą...