Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 27 produktów Producent: Format-AB

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03. (9788389184979)

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności, praca zbiorowa

$450.99 $ 800
Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2, oprawa broszurowa

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność (322 str.)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

hotelarstwo cz. v podstawy dział. przed. format-ab, Format-AB

$450.99 $ 800
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1, Format-AB

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12., oprawa broszurowa

$450.99 $ 800
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

zbiór zadań przygotowujących do egzaminu potwierdzającego kwalifikację t.13 (9788389184740)

$450.99 $ 800
Zbiór przeznaczony dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Posiada 8 zestawów, w skład których wchodzą...

zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.13 (9788389184818)

$450.99 $ 800
Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.13. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i...

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, oprawa broszurowa

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

dokumentacja hotelowa ćwiczenia cz.2 format-ab (9788389184733)

$450.99 $ 800
Zeszyt ćwiczeń przygotowuje do egzaminu potwierdzającego kwalifikacje T.12 "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" w zawodzie technik hotelarstwa. Oprócz dokumentów...

dokumentacja hotelowa ćwiczenia cz.1 format-ab, Format-AB

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa. Ćwiczenia dla zawodu technik hotelarstwa.Dla kwalifikacji: T.11 i T.12. Zeszyt ćwiczeń zawiera 65 zadań, a także formularze dokumentów hotelowych do wypełnienia. Ćwiczenia...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

hotelarstwo. część iii. działalność recepcji, Beata Sawicka

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2 (2016)

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej, Joanna Ozdarska

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03 (9788389184917)

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

realizacja usług w recepcji. część 1, Beata Sawicka

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

realizacja usług w recepcji. część 2, oprawa broszurowa

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem, Format-AB

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, oprawa broszurowa

$450.99 $ 800
"Żywienie i usługi gastronomiczne. Część IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii" jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1, Beata Sawicka

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i pracownik...

towaroznawstwo spożywcze (9788389184313)

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza minimalistyczncowa przetwórstwa spożywczego; * elementy żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość...

pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań (152 str.)

$450.99 $ 800
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x