Porównaj zanim kupisz

Ciasta, tarty, keksy, kremy mrożone i napoje… Utalentowany szef kuchni Valentin Néraudeau podaje przepisy na desery klasycznE I LIGHT. Obie wersje słodkości z łatwością przygotować, są niezwykle smaczne i zniewalają wyglądem!

Wszystkie desery są przygotowywane na bazie owoców. Według Valentina Néraudeau WSZYSCY MAMY PRAWO DO PRZYJEMNOŚCI, a taką przyjemnością jest pyszny deser na przykład z kremem chantilly i z spektakularnymi owocami.

Desery klasyczne niewątpliwie zadowolą najwybredniejszych smakoszy. Desery light są przeznaczone dla tych, którzy nie chcą zrezygnować z częstego sięgania po desery. Zawierają więcej owoców i są mniej kaloryczne, ale są efektowne, nad wyraz smaczne i możemy jeść je bez poczucia winy.

podane przepisy są zilustrowane zdjęciami, żeby maksymalnie ułatwić przygotowanie deserów. Dzisiaj wystarczy już tylko wybrać przepis i przygotować deser!Valentin Néraudeau otworzył pierwszą restaurację w wieku dwudziestu lat i momentalnie otwierał kolejne.

Był uczestnikiem Top Chef, dzięki temu poznała go obszerna publiczność. Jest niezwykle zaangażowany w opracowywanie przepisów kulinarnych dla sportowców i dla osób, które chcą utrzymać prawidłową kondycję fizyczną.

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x