Dlaczego warto jeść warzywa? Bo stanowią wspaniałe, naturalne źródło witamin i minerałów niezbędnych do prawidłowego funkcjonowania organizmu ludzkiego. Zawierają dużo wody i błonnika pokarmowego, co powoduje, że są niskokaloryczne. Pełnią ważną rolę w profilaktyce wielu chorób. Ta książka mieści dane o dobroczynnym wpływie warzyw na zdrowie, ich leczniczych właściwościach, zaimplementowaniu w medycynie, kuchni i kosmetyce. Każdy, komu drogie jest własne zdrowie i osób mu bliskich, a także chce wzbogacić swą wiedzę z zakresu zdrowego żywienia, powinien sięgnąć po ten poradnik.Podtytuł: Porady Lekarza Rodzinnego 122seria procesu: PORADY LEKARZA RODZINNEGOISBN: 9788381142298Kod paskowy: 9788381142298Autorzy: Kubanowska AnnaWydanie: 2Rok wydania: 2018Kod wydawcy: 30707Miejscowość: Toruńliczba stron: 32Oprawa: MiękkaPKWiU: 58.11.1Format: 15.0x21.0cmGłębokość (mm): 3Waga: 0.072Języki: polskiGrupa towarowa: Książka
Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »