poprzez lata karmiliśmy się przetworzonym, prędkim i przystępnym w obsłudze jedzeniem. Zaganiani, zapracowani, zestresowani - wrzucaliśmy na talerz to, co było najbliżej. Wiemy już, iż tak nie musi...
najistotniej rozpoznawalna publicystka kulinarnej blogosfery, której blog został Kulinarnym Blogiem Roku 2013. Inspiruje choćby zwolenników niewegetariańskiej kuchni, którzy książką interesują się...
Dzikie pesto, ketchup z jarzębiny, eliksir różany czy bułeczki poziomkowe. Naturalny krem do twarzy czy maść z wosku pszczelego. A może ognisty winegret z chrzanem jako lekarstwo na przeziębienie?...
Gratulacje, będziesz miał dziecko! To znaczy – ona jest w ciąży, ale w zasadzie ty też. Poprzez kolejnych kilka miesięcy czeka cię huśtawka hormonów, masaże pleców i bardzo dużo rozmów o...
Co byście zrobili, gdybyście mogli się lepiej zmotywować? Zrzuciłybyście 5 kilo w miesiąc? Zdobyli dwa miliony sympatyków? Założyli świetnie prosperującą markę?Jeffowi Hadenowi się to udało, choć...
Wydanie w mniejszym, bardziej ergonomicznym formacie. Koniec z długimi listami trudno przystępnych komponentów. Dość rezygnacji z ulubionych, konwencjonalnych smaków. Jadłonomia po polsku...