Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
linia kolorowych i przepięknie ilustrowanych książeczek, które pozwolą zbratać korzystną zabawę z nauką. Dziecko znajdzie tam sporo dostosowanych do wieku interesujących zadań, dzięki którym będzie...
linia barwnych i atrakcyjnie ilustrowanych książeczek, które pozwolą połączyć prawidłową zabawę z nauką. Dziecko wyszuka tam niemało dopasowanych do wieku atrakcyjnych zadań, dzięki którym będzie...
linia barwnych i spektakularnie ilustrowanych książeczek, które pozwolą związać prawidłową zabawę z nauką. Dziecko wynajdzie tam sporo przypasowanych do wieku interesujących zadań, dzięki którym...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...
„dzisiaj matura. Tuż przed egzaminem” z fizyki to publikacja przygotowująca do egzaminu maturalnego, przeznaczona do samodzielnej nauki.upraszcza przypomnienie najważniejszych zasad, których należy...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
Zbiór gromadzi 5 zestawów pytań (częśc pisemna) i 3 zadania (część użyteczna), które posiadają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik agrobiznesu). Każdy zestaw to...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej dedykowany dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Posiada 5 zestawów pytań (część pisemna), a także 5 zadań (część poręczna), które posiadają...
Poradnik metodyczny do nauki religii w klasie pierwszej szkoły podstawowej został opracowany zgodnie z wymogami zawartymi w nowej podstawie programowej,,Podstawa programowa katechezy Kościoła...
Papierowe zabawy dla pięciolatków stawiają na doskonalenie percepcji wzrokowej, produktywności manualnej i orientacji na kartce. Wszystkie zamieszczone w publikacji projekty są autorstwa Doroty...
Zadania opracowano zgodnie z wytycznymi Centralnej Komisji Egzaminacyjnej dotyczącymi sprawdzianu po szkole podstawowej od roku szkolnego 2014/2015 Niniejsza publikacja przeznaczona jest dla...
"Arkusze egzaminacyjne. Język polski" to nieoceniona pomoc w przygotowaniach do egzaminu ósmoklasisty. Publikacja mieści 10 arkuszy egzaminacyjnych opracowanych przez egzaminatorów. To...