Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Odkrywam siebie - Złota kolekcja to pierwszy z cykli edukacyjnych, do którego powracamy na Waszą prośbę. Odkrywam siebie to gwarancja poprawności, bezawaryjności i zaufania, jakim nas...
Ostatnie lata przyniosły dynamiczny rozwój nowych metod neuroobrazowania. Ich stosowanie jest potrzebne u wielu chorych, gdy istnieje konieczność wykluczenia tła naturalnego badanego schorzenia....
Biologia - pięćdziesiątka przed maturą to kolekcja zbiorów zawierających po 50 rozbudowanych i przekrojowych zadań w formule znanej z arkuszy wydawanych każdego roku przez Centralną Komisję...
Zbiór zadań jest zgodny z wymogami określonymi w nowej podstawie programowej kształcenia ogólnego dla czteroletniego liceum ogólnokształcącego i pięcioletniego technikum, przeznaczony jest dla...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
Książka ta stanowi uzupełnienie wcześniej wydanych zbiorów Fizyka. Wybór testów. Zestawy pytań zamkniętych i otwartych dla licealistów i kandydatów na studia na kierunkach przyrodniczych i...
Rozwiązania dla zbioru zadań z chemii dla liceum ogólnokształcącego i technikum - nowa podstawa programowa 2023Autorzy: Michał FauEAN: 9788366866256Głębokość: 6.000000ISBN: 978-83-66866-25-6liczba...
Rozwiązania dla zbioru zadań z chemii dla liceum ogólnokształcącego i technikum - nowa podstawa programowa 2023Autorzy: Michał FauEAN: 9788366866249Głębokość: 10.000000ISBN: 978-83-66866-24-9ilość...
Planeta plastyki to zbiór ciekawych projektów plastycznych i technologicznych przeznaczonych specjalnie dla pięciolatków, ćwiczeń zachęcających do wycinania, klejenia, rysowania, kolorowania czy...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
pakiet pytań zamkniętych i otwartych. W książce zawarto pytania testowe zamknięte i otwarte wraz z odpowiedziami. Drugi tom książki obejmuje działy: Elektrostatyka, Prąd elektryczny i...
Odkrywam siebie - Złota seria to pierwszy z cykli edukacyjnych, do którego powracamy na Waszą prośbę. Odkrywam siebie to gwarancja poprawności, bezusterkowości, a także zaufania, jakim nas...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i pracownik...
Zbiór zadań jest zgodny z wymogami określonymi w nowej podstawie programowej kształcenia ogólnego dla czteroletniego liceum ogólnokształcącego i pięcioletniego technikum, przeznaczony jest dla...
Zbiór zadań jest zgodny z wymogami określonymi w nowej podstawie programowej kształcenia ogólnego dla czteroletniego liceum ogólnokształcącego i pięcioletniego technikum, przeznaczony jest dla...
Zbiór zadań jest zgodny z wymogami określonymi w nowej podstawie programowej kształcenia ogólnego dla czteroletniego liceum ogólnokształcącego i pięcioletniego technikum, asygnowany jest dla...
Vale! 2 podręcznik. Cada volumen está formado por diez unidades de aprendizaje y tres unidades de revisión y comprobación; contiene, además, breves historias que profesor y alumnos pueden leer y...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna, a także pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa konsumentów w branży gastronomicznej to podręcznik asygnowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...