Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Publikacja zawiera materiały do edukacji informatycznej, spójne z projektami z podręczników i ćwiczeń "Ja i moja szkoła" oraz "Gra w odcienie".Podręcznik nie mieści płyty CD.
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
Vale! 2 podręcznik. Cada volumen está formado por diez unidades de aprendizaje y tres unidades de revisión y comprobación; contiene, además, breves historias que profesor y alumnos pueden leer y...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa konsumentów w branży gastronomicznej to podręcznik asygnowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zawiera 5 zestawów pytań (częśc pisemna) i 3 zadania (część praktyczna), które posiadają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik agrobiznesu). Każdy zestaw to...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...
Nuovo Caffè Italia A1 - Corso di lingua italiana: Libro dello studente con Eserciziario - podręcznik z ćwiczeniami do pierwszego poziomu kursu Nuovo Caffè Italia dedykowanego dla młodzieży,...
A fun Spanish course in three levels for children aged 8-11 (CEFR levels A1-A2.1). The course aims to introduce children to Hispanic culture and to develop the four key skills through fun...
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej asygnowany dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Gromadzi 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część praktyczna), które mają pomóc...
Książka (części 1-5):poszczególne części zawierają tematykę związaną z kształtowaniem osobowości dziecka, jego świata wartości, tożsamości osobistej i społecznej, zasad współżycia, poszanowania...
W serii EDUKATIS dla każdej grupy wiekowej (czterolatków, pięciolatków i sześciolatków) znajduje się pięć publikacji: Planeta literek, Planeta cyferek, Planeta ciekawostek, Planeta plastyki,...
komplet mieści 5 części domowniczków dla klasy 1 szkoły podstawowej. W Domowniczkach zaproponowano współpracę nauczyciela z rodzicami, która sprzyja świadomemu włączaniu się rodziców w cykl...
Owocna edukacja. Chcę liczyć. Klasa 1 informacje produktu: Chcę liczyć to publikacja zawierająca ćwiczenia matematyczne, m.in.: odszukiwanie i kontynuowanie rytmów, określanie stosunków...
Owocna Edukacja. Wspomaganie rozwoju percepcji słuchowej, Wydawnictwo MAC, 2016 dane artykułu: Karty do indywidualnej pracy z dzieckiem. Publikacja Wspomaganie rozwoju percepcji słuchowej mieści...
Moja czytanka wprowadza dzieci w fascynujący świat literatury. Gromadzi znaczny dobór tekstów literackich z kanonu jednocześnie współczesnej, jak i konwencjonalnej literatury dziecięcej. Zachęca do...