Défi 2 to kurs na poziomie A2 dla starszych nastolatków i dorosłych. Podręcznik składa się z 8 rozdziałów, z czego każdy podzielony jest na 2 dossiers tematyczne. Tytuł Defi 2 podręcznik ucznia...
Défi 2 to kurs na poziomie A2 dla starszych nastolatków i dorosłych. Tytuł Defi 2 zeszyt ćwiczeń + MP3 Autor Opracowania Zbiorowe Wydawnictwo EDITIONS MAISON DES LANGUES EAN 9788417249663 ISBN...
Défi 4 to kurs na poziomie B2 dla starszych nastolatków i dorosłych. Tytuł Defi 4 zeszyt ćwiczeń + MP3 Autor Opracowania Zbiorowe Wydawnictwo EDITIONS MAISON DES LANGUES EAN 9788417249687 ISBN...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
Direkt plus to nowa odsłona bestsellerowego kursu do nauki języka niemieckiego w wydaniu semestralnym. Rewelacyjnie sprawdzi się w pracy z uczniami o różnorodnym poziomie nowoczesnia...
Zoom 2 to kurs dla dzieci w wieku 7-10 lat na poziomie A1.2.linia Zoom to wesoła metoda dla dzieci z całego świata umożliwiająca efektywną i pełną zabawy naukę.Oryginalna, barwna i pobudzająca...
Direkt plus to nowa odsłona bestsellerowego kursu do nauki języka niemieckiego w wydaniu semestralnym. Idealnie spełni oczekiwania w pracy z uczniami o rozmaitym poziomie nowoczesnia...
Défi 3 to kurs na poziomie B1 dla starszych nastolatków i dorosłych. Tytuł Defi 3 zeszyt ćwiczeń + MP3 Autor Opracowania Zbiorowe Wydawnictwo EDITIONS MAISON DES LANGUES EAN 9788417249670 ISBN...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna, a także pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa kupujących w branży gastronomicznej to podręcznik dedykowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
Hotelarstwo cz. VI Marketing usług hotelarskich jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana zgodnie z...
ładny wynalazca profesor Dulac i jego rezolutny syn Serafin prowadzą badania nad eterem – substancją, która pozwoli ludziom wznieść się hen, wysoko, do gwiazd Matka Serafina, jeszcze poszukująca...
Rząd USA wyznacza wielką nagrodę za wymyślenie sposobu na jak najszybsze przewożenie poczty poprzez Góry Skaliste do Kalifornii. Przedsiębiorczy William Russel zakłada konną firmę kurierską Pony...
Fingers jest wyśmienitym iluzjonistą. Można rzec choćby - nadzwyczajnym. Potrafi dokonać rzeczy praktycznie niemożliwych. Umie wyswobodzić się z więzów i uciec z więzienia, rozbroić niepostrzeżenie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Posiada 5 zestawów pytań (część pisemna) oraz 5 zadań (część ergonomiczna), które mają pomóc...
Hotelarstwo cz. V Podstawy działalności przedsiębiorstwa jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik hotelarstwa 422402. Publikacja została przygotowana...
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Zawiera 8 zestawów, w skład których wchodzą...