Kompetent kommunizieren im Beruf Training wichtiger berufssprachlicher Kompetenzen Redemittel und Wortschatz aus Alltag und Beruf Gezielte Ausspracheübungen in jeder Lektion> Sicher und gezielt...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Kurs języka francuskiego dla 4-letnich liceów i 5-letnich techników Tytuł Defi 4 Podręcznik A1.1/A2.2 + CD w. Francuska Autor praca zbiorowa Wydawnictwo Difusion EAN 9788416943609 ISBN...
Défi 2 to kurs na poziomie A2 dla starszych nastolatków i dorosłych. Tytuł Defi 2 zeszyt ćwiczeń + MP3 Autor Opracowania Zbiorowe Wydawnictwo EDITIONS MAISON DES LANGUES EAN 9788417249663 ISBN...
Défi 2 to kurs na poziomie A2 dla starszych nastolatków i dorosłych. Podręcznik składa się z 8 rozdziałów, z czego każdy podzielony jest na 2 dossiers tematyczne. Tytuł Defi 2 podręcznik ucznia...
Défi 4 to kurs na poziomie B2 dla starszych nastolatków i dorosłych. Tytuł Defi 4 zeszyt ćwiczeń + MP3 Autor Opracowania Zbiorowe Wydawnictwo EDITIONS MAISON DES LANGUES EAN 9788417249687 ISBN...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
,,Miks ciszków, syczków, szumków" to kolejna książka z serii,,Szkoła poprawnej wymowy". Dedykowana jest dla dzieci w wieku od 3 lat, które seplenią. Gromadzi dużo ćwiczeń wymagających od...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i...
Direkt plus to nowa odsłona bestsellerowego kursu do nauki języka niemieckiego w wydaniu semestralnym. Znakomicie stanie na wysokości zadania w pracy z uczniami o różnym poziomie nowoczesnia...
Zoom 2 to kurs dla dzieci w wieku 7-10 lat na poziomie A1.2.kolekcja Zoom to wesoła metoda dla dzieci z całego świata umożliwiająca wydajną i pełną zabawy naukę.Oryginalna, barwna i pobudzająca...
Direkt plus to nowa odsłona bestsellerowego kursu do nauki języka niemieckiego w wydaniu semestralnym. Perfekcyjnie sprawdzi się w pracy z uczniami o przeróżnym poziomie progresywnia...
Défi 3 to kurs na poziomie B1 dla starszych nastolatków i dorosłych. Tytuł Defi 3 zeszyt ćwiczeń + MP3 Autor Opracowania Zbiorowe Wydawnictwo EDITIONS MAISON DES LANGUES EAN 9788417249670 ISBN...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa kupujących w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zawiera 5 zestawów pytań (częśc pisemna) i 3 zadania (część poręczna), które posiadają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik agrobiznesu). Każdy komplet to przykładowy...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...
Książka jest znakomitą pomocą w poznawaniu reguł gramatyki języka polskiego. Autor, wykorzystując swoje doświadczenie w pracy z dziećmi i młodzieżą, przedstawił zasady panujące w naszym języku w...
Uczę się czytać, pisać i liczyć to karty pracy adresowane do: uczniów ze specjalnymi potrzebami; uczniów edukacji wczesnoszkolnej z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu lekkim; uczniów z...
seria Pracuję z kartami poprzez cały rok przeznaczona jest dla uczniów z niepełnosprawnością intelektualną w stopniu umiarkowanym i znacznym, ze sprzężeniami oraz mających trudności w uczeniu się....
Zbiór dedykowany dla zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. "Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych". Mieści 8 zestawów, w skład których wchodzą...