Zbiór zadań asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Album ukazuje najpiękniejsze, a zarazem najistotniej fascynujące starówki w Europie. Książka zabierze czytelnika w ekscytującą podróż po wielu krajach Europy, dostarczając nie tylko licznych emocji...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
Sprawdziany zostały opracowane zgodnie z podstawą programową i stanowią niezastąpioną pomoc przed testami weryfikującymi wiedzę z danego zakresu. W książce uczeń wynajdzie 14 sprawdzianów wraz z...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i pracownik...
"EduKarty. Język angielski" to pomoc w nauce słownictwa języka angielskiego dla dzieci w klasach od zerówki do trzeciej. Zestaw dedykowany jest do nauki w domu, w szkole i podczas kursów...
Wydanie Ludzi bezdomnych kompletne bez skrótów i cięć w treści. W tym wydaniu wynajdziesz odpowiedzi na pytania z podręcznika - „pewniak na teście”, czyli wyodrębnionie zagadnień, które z reguły...
Zbiór dyktand i ćwiczeń ortograficznych jest dedykowany dla uczniów klasy III szkoły podstawowej, którzy chcą pisać poprawnie, a w szczególności dla tych, którym ortografia powoduje nieco kłopotów....
Zbiór dyktand i ćwiczeń ortograficznych jest asygnowany dla uczniów klasy II szkoły podstawowej, którzy chcą pisać poprawnie, a w szczególności dla tych, którym ortografia powoduje nieco kłopotów....
Zbiór dyktand i ćwiczeń ortograficznych jest asygnowany dla uczniów klasy I szkoły podstawowej, którzy chcą pisać poprawnie, a w szczególności dla tych, którym ortografia powoduje nieco kłopotów. W...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...
Wydanie Wyboru nowel Marii Konopnickiej kompletne bez skrótów i cięć w treści. W tym wydaniu wyszukasz odpowiedzi na pytania z podręcznika -,,pewniak na teście", czyli wyznaczonie zagadnień,...
Wydanie "Zemsty" kompletne bez skrótów i cięć w treści. W tym wydaniu wynajdziesz odpowiedzi na pytania z podręcznika - „pewniak na teście”, czyli wyodrębnionie zagadnień, które głównie...
genialnie uchwycona rzeczywistość carskiej Rosji, kraju, w którym ludzie zniewoleni są licznymi przepisami regulującymi najdrobniejsze aspekty ludzkiego życia; gdzie minimalny urzędnik umiera ze...