Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik ucznia z multimedialną płytą DVD zmodyfikowany układ sześciu działów, które przyczyniają się do lepszego podziału materiału i do regularnego postępu w pracy Nowa budowa oparta na...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Intensywny kurs języka francuskiego przeznaczony dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i osób dorosłych, które rozpoczynają naukę języka francuskiego. Każda z czterech części kursu przewidziana jest...
Podręcznik Nouveau Jus d’orange, 2 edycja, poziom 1 (A1.1) Komunikacja i działanie na zajęciach języka francuskiego zmieniony układ sześciu działów, które przyczyniają się do lepszego podziału...
Ćwiczenia do podręcznika Nouveau Jus d'orange, 2 edycja, poziom 2 (A1) Komunikacja i działanie na zajęciach języka francuskiego zmieniony układ sześciu działów, które przyczyniają się do...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
Ćwiczenia do podręcznika Nouveau Jus d’orange, 2 edycja, poziom 1 (A1.1) Komunikacja i działanie na zajęciach języka francuskiego zmieniony układ sześciu działów, które przyczyniają się do lepszego...
Cahier d'activités de Tendances, méthode de français langue étrangère (FLE) pour grands adolescents et adultes, niveau C1/C2 Avec Tendances, le français est pratiqué activement, on partage des...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik dedykowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...
Zbiór mieści 5 zestawów pytań (częśc pisemna) i 3 zadania (część poręczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik agrobiznesu). Każdy zestaw to przykładowy...
Podręcznik do nauki specjalistycznego francuskiego słownictwa i określeń związanych z branżą gastronomiczną, poziom B1-B2. Skierowany do starszej młodzieży i dorosłych. En cuisine et en salle łączy...