Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik ucznia z multimedialną płytą DVD zmieniony układ sześciu działów, które przyczyniają się do ulepszonego podziału materiału i do regularnego postępu w pracy Nowa kompozycja oparta na...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Intensywny kurs języka francuskiego dedykowany dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i osób dorosłych, które rozpoczynają naukę języka francuskiego. Każda z czterech części kursu przewidziana jest...
Ćwiczenia do podręcznika Nouveau Jus d'orange, 2 edycja, poziom 2 (A1) Komunikacja i działanie na zajęciach języka francuskiego zmieniony układ sześciu działów, które przyczyniają się do...
Podręcznik Nouveau Jus d’orange, 2 edycja, poziom 1 (A1.1) Komunikacja i działanie na zajęciach języka francuskiego zmieniony układ sześciu działów, które przyczyniają się do udoskonalonego...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
Ćwiczenia do podręcznika Nouveau Jus d’orange, 2 edycja, poziom 1 (A1.1) Komunikacja i działanie na zajęciach języka francuskiego zmieniony układ sześciu działów, które przyczyniają się do...
Cahier d'activités de Tendances, méthode de français langue étrangère (FLE) pour grands adolescents et adultes, niveau C1/C2 Avec Tendances, le français est pratiqué activement, on partage des...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...
„dzisiaj matura. Tuż przed egzaminem” z fizyki to publikacja przygotowująca do egzaminu maturalnego, przeznaczona do samodzielnej nauki.ułatwia przypomnienie najważniejszych zasad, których należy...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa kupujących w branży gastronomicznej to podręcznik dedykowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
Zbiór gromadzi 5 zestawów pytań (częśc pisemna) i 3 zadania (część użyteczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik agrobiznesu). Każdy komplet to przykładowy...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...