Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 234 produkty Producent: CLE International Difin Format-AB praca zbiorowa

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Jus d'orange nouveau 2 a1 podręcznik + dvd rom marki Cle international

$450.99 $ 800
Podręcznik ucznia z multimedialną płytą DVD zmieniony układ sześciu działów, które przyczyniają się do ulepszonego podziału materiału i do regularnego postępu w pracy Nowa kompozycja oparta na...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dopasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

Cle international Tout va bien 2. ćwiczenia + cd audio

$450.99 $ 800
Intensywny kurs języka francuskiego dedykowany dla uczniów szkół ponadgimnazjalnych i osób dorosłych, które rozpoczynają naukę języka francuskiego. Każda z czterech części kursu przewidziana jest...

Jus d'orange nouveau 2 a1 ćwiczenia marki Cle international

$450.99 $ 800
Ćwiczenia do podręcznika Nouveau Jus d'orange, 2 edycja, poziom 2 (A1) Komunikacja i działanie na zajęciach języka francuskiego zmieniony układ sześciu działów, które przyczyniają się do...

Cle international Jus d'orange 1 a1.1 podręcznik + cd

$450.99 $ 800
Podręcznik Nouveau Jus d’orange, 2 edycja, poziom 1 (A1.1) Komunikacja i działanie na zajęciach języka francuskiego zmieniony układ sześciu działów, które przyczyniają się do udoskonalonego...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...

Jus d'orange 1 a1.1 ćwiczenia marki Cle international

$450.99 $ 800
Ćwiczenia do podręcznika Nouveau Jus d’orange, 2 edycja, poziom 1 (A1.1) Komunikacja i działanie na zajęciach języka francuskiego zmieniony układ sześciu działów, które przyczyniają się do...

towaroznawstwo spożywcze

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza bezkompromisowcowa przetwórstwa spożywczego; * elementy żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość surowców...

Cle international Tendances c1/c2. ćwiczenia

$450.99 $ 800
Cahier d'activités de Tendances, méthode de français langue étrangère (FLE) pour grands adolescents et adultes, niveau C1/C2 Avec Tendances, le français est pratiqué activement, on partage des...

Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań

$450.99 $ 800
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...

Praca zbiorowa Teraz matura 2015 fizyka tuż przed egzaminem. zakres rozszerzony. exam preparation - wysyłka od 3,99 - porównuj ceny z wysyłką

$450.99 $ 800
„dzisiaj matura. Tuż przed egzaminem” z fizyki to publikacja przygotowująca do egzaminu maturalnego, przeznaczona do samodzielnej nauki.ułatwia przypomnienie najważniejszych zasad, których należy...

Obsługa klientów w branży gastronomicznej Żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 Kwalifikacja T.6, T.15 - Ewa Świstak, Hanna Górska-Warsewicz, Monika, 85395604017KS (7253556)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa kupujących w branży gastronomicznej to podręcznik dedykowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...

Zbiór Zadań Przygotowujących Do Egzaminu Zawodowego. Technik Agrobiznesu

$450.99 $ 800
Zbiór gromadzi 5 zestawów pytań (częśc pisemna) i 3 zadania (część użyteczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik agrobiznesu). Każdy komplet to przykładowy...

hotelarstwo. część iii. działalność recepcji, 9788389184504

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x