Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Solutions Gold - Czteroczęściowy kurs dla szkół ponadpodstawowych (Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate i Advanced), przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i zwiększonym, a...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
ViSiON to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i powiększonym. Bogaty i innowacyjny komplet części pomagający powiązać naukę w klasie z...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Poziom językowy: A2 – C1ViSiON to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i zwiększonym.Bogaty i postępowy zestaw części pomagający...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Vision to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i powiększonym.Dla uczniaBogaty i postępowy zestaw komponentów pomagający powiązać naukę...
Najważniejsze zagadnienia dla początkujących i średnio zaawansowanych w komfortowym formacie Angielski. Gramatyka kieszonkowa to napisany przystępnym językiem podręcznik objaśniający najważniejsze...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i pracownik...
New English Zone to kurs sprawdzony i godny zaufania: Prosty i klarowny – lekcje ułożone są logicznie, materiał wprowadzany niedużymi partiami, systematyczne powtórki pozwalają każdemu, choćby...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...
ViSiON to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i rozszerzonym. Bogaty i innowacyjny pakiet składników pomagający powiązać naukę w klasie...
Family and Friends offers a carefully graded approach to reading, writing and literacy skills in English to young learners.No other course offers you the same benefits as Family and Friends.The...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...