Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 310 produktów Producent: CeDeWu Edgard Format-AB Oxford University Press Wolters Kluwer

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....

Oxford university press Solutions gold. pre-intermediate. workbook z kodem dostępu do wersji cyfrowej (e-workbook)

$450.99 $ 800
Solutions Gold - Czteroczęściowy kurs dla szkół ponadpodstawowych (Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate i Advanced), przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i zwiększonym, a...

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

Vision 2 wb + online practice oxford marki Oxford university press

$450.99 $ 800
ViSiON to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i powiększonym. Bogaty i innowacyjny komplet części pomagający powiązać naukę w klasie z...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, przypasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

Vision 2. Student's Book

$450.99 $ 800
Poziom językowy: A2 – C1ViSiON to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i zwiększonym.Bogaty i postępowy zestaw części pomagający...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Vision 3. Podręcznik

$450.99 $ 800
Vision to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i powiększonym.Dla uczniaBogaty i postępowy zestaw komponentów pomagający powiązać naukę...

Edgard Angielski gramatyka kieszonkowa

$450.99 $ 800
Najważniejsze zagadnienia dla początkujących i średnio zaawansowanych w komfortowym formacie Angielski. Gramatyka kieszonkowa to napisany przystępnym językiem podręcznik objaśniający najważniejsze...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i pracownik...

towaroznawstwo spożywcze

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza minimalistyczncowa przetwórstwa spożywczego; * komponenty żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość...

Angielski. kurs podstawowy + mp3 marki Edgard

$450.99 $ 800
Angielski. Kurs podstawowy: dostępnie objaśniona gramatyka, ćwiczenia z odpowiedziami, ilustrowane ciekawostki, sekcje dla ambitnych, transparentne tabele gramatyczne, nagrania MP3. Angielski Kurs...

Oxford university press New english zone 4. workbook

$450.99 $ 800
New English Zone to kurs sprawdzony i godny zaufania: Prosty i klarowny – lekcje ułożone są logicznie, materiał wprowadzany niedużymi partiami, systematyczne powtórki pozwalają każdemu, choćby...

Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań

$450.99 $ 800
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...

Vision 1. Zeszyt ćwiczeń z dostępem do ćwiczeń interaktywnych Online Practice

$450.99 $ 800
ViSiON to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i rozszerzonym. Bogaty i innowacyjny pakiet składników pomagający powiązać naukę w klasie...

Oxford university press Family and friends 5. 2nd edition. workbook + online practice

$450.99 $ 800
Family and Friends offers a carefully graded approach to reading, writing and literacy skills in English to young learners.No other course offers you the same benefits as Family and Friends.The...

Obsługa klientów w branży gastronomicznej Żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 Kwalifikacja T.6, T.15 - Ewa Świstak, Hanna Górska-Warsewicz, Monika, 85395604017KS (7253556)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik przeznaczony dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x