Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Matematyka. Graficzne karty pracy dla szkoły podstawowej. Część 3 to pakiet graficznych notatek i kart pracy z zakresu: liczb (cech podzielności, zaokrąglania, wielokrotności, średniej...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Aktualizacja cenionego kursu dla młodych uczniów - teraz w pełni zgodna z poprawionymi testami Cambridge English: Young Learners.Fajny kurs dla naprawdę prawidłowych wyników! Ten siedmiopoziomowy...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Język polski inaczej! Rysuj, notuj i zapamiętuj!Lektury jak malowane to połączenie polonistycznej pasji z graficznym przekazywaniem wiedzy. Autorka sprawnie posługuje się techniką notowania...
Challenge and inspire your teenage learners to think beyond language. Think is a fresh, vibrant and upbeat course designed to engage teenage learners and make them think. As well as building...
Iga poznaje matematykę" to publikacja, która wprowadza dziecko w świat zadań i zagadnień matematycznych. Zabawowa forma ćwiczeń nakłania do nauki, a przedstawione w zadaniach zdarzenia z życia...
face2face Second edition is the flexible, easy-to-teach, 6-level course (A1 to C1) for busy teachers who want to get their adult and young adult learners to communicate with confidence. Face2face...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...
Teczka Geografia. Graficzne karty pracy dla klasy 5 mieści 40 kart do samodzielnego dopełniania i 40 uzupełnionych kart, które pomogą Ci odkryć różne oblicza geografii.„Zabierz mapę i spakuj do...
Teczka mieści:40 karty do samodzielnego uzupełnienia w formacie A4,40 uzupełnione karty, które można wykorzystać jako gotową notatkę.Karty mogą być użytkowane:na lekcjach biologii w szkole,w...
Teczka posiada:41 kart do samodzielnego uzupełnienia w formacie A4,41 uzupełnionych kart, które można zastosować jako gotową notatkę.Karty mogą być użytkowane:na lekcjach biologii w szkole,w...
Teczka Przyroda. Graficzne karty pracy dla klasy 4 posiada:46 kart do samodzielnego uzupełnienia w formacie A4,46 uzupełnionych kart, które można użyć jako gotową notatkę.Karty mogą być...
Super Minds to: Kurs dla dzieci w wieku 6-12 lat; Dla prywatnych szkół językowych; Materiał na 200 godzin nauki (z możliwością rozszerzenia do 300 godzin); sprawnie rozwija umiejętność myślenia i...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...
Understand and be understood in English with the best-selling English Pronunciation in Use. Pronunciation explanations, audio and practice for advanced level (C1-C2) learners of English. Perfect...