Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Klucz - odpowiedzi dla książki Kwalifikacja EKA.01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy Spis treści: I. Testy Odpowiedzi Test 1 Test 2 Test 3 Test 4 Test 5 Test 6 Test 7...
Książka gromadzi 339 ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości, przeróżnych pod względem treści, formy i stopnia trudności. Układ zbioru ćwiczeń jest precyzyjnie dopasowany do treści i...
Książka Kwalifikacja EKA. 01. Obsługa klienta w jednostkach administracji. Egzamin zawodowy dedykowana jest dla osób zdobywających zawód technologia administracji, które chcą przygotować się do...
Książka w szczególnie dostępny i zrozumiały sposób wyjaśnia tajniki finansów publicznych. Posiada ona dużo przykładów, tabel, schematów, wzorów sprawozdań i rysunków, które powinny ułatwić...
Zbiór ćwiczeń przypasowany jest do struktury podręcznika "Prawo administracyjne". Książka może być stosowana w szkołach jako materiał ćwiczeniowy. Materiały ćwiczeniowe są to materiały...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości. Może być użytkowany poprzez uczniów liceów ogólnokształcących, techników i szkół branżowych I stopnia - w klasach asygnowanych dla absolwentów...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Książka posiada 328 ćwiczeń do przedmiotu podstawy przedsiębiorczości, różnych pod względem formy i stopnia trudności. Jest skrupulatnie dopasowana do treści i układu podręcznika zarys...
Książka Kwalifikacja A.35. Planowanie i prowadzenie działalności w organizacji. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie asygnowana jest dla zawodu technik ekonomista.Książka pomaga...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i pracownik...
Naczelną ideą podręcznika jest całościowe, systemowe ujęcie problematyki finansów gospodarki narodowej. Omawiane zagadnienia zostały podzielone na trzy części. Pierwsza część dotyczy pieniądza i...
Odpowiedzi do książki "Kwalifikacja A.36/AU.65. Rozliczanie wynagrodzeń i danin publicznych". Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie Powyższy opis pochodzi od wydawcy.
Odpowiedzi do książki "Kwalifikacja A.27/AU.30. Organizacja i prowadzenie kampanii reklamowej. Egzamin potwierdzający kwalifikacje w zawodzie"ISBN: 9788377350829Kod paskowy:...
PrezentacjaAutorzy: Roland Dittrich, Małgorzata Multańska, Barbara KujawaKlasa: 1, szkoły ponadgimnazjalneNr dopuszczenia: 758/1/2015ISBN: 9788326224287Format: A4ilość stron: 88Wydanie jest częścią...
Książka przeznaczona jest dla osób, które chciałyby pracować jako sprzedawca. Czytelnikami jej mogą być zarówno absolwenci szkół ponadgimnazjalnych i wyższych, jak i osoby bezrobotne albo...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna, a także pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...