Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 82 produkty Producent: Biblios Format-AB Święty Wojciech

Katechizm sp 7 spotkanie ze słowem kp w.2017 npp marki Święty wojciech

$450.99 $ 800
Karty pracy są uzupełnieniem tematów zawartych w podręczniku. Zostały podzielone na 5 rozdziałów. Zadania dopasowane są do rozwoju dzieci: zaprojektuj plakat, uzupełnij diagram, lecz też pomyśl,...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Dzika kaczka. biblioteczka opracowań. zeszyt nr 65 marki Biblios

$450.99 $ 800
Biblioteczka Opracowań to seria wydawnicza ukazująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie utworów...

Biblios Biblioteczka opracowań poezje wisławy szymborskiej

$450.99 $ 800
Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza ukazująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie utworów...

Święty wojciech Religia sp. kl.5 podręcznik z ćwiczeniami cz.1 - bóg szuka człowieka - książka

$450.99 $ 800
Podręcznik dla 5 klasy szkoły podstawowej Bóg szuka człowieka uwzględnia kryteria zawarte w podsta­wie programowej z 9 czerwca 2018 roku i jest zgodny z programem na­uczania nr AZ-2-01/18.Składa...

Religia sp. kl.5 podręcznik z ćwiczeniami cz.2 - Bóg szuka człowieka - książka

$450.99 $ 800
Podręcznik dla 5 klasy szkoły podstawowej Bóg szuka człowieka uwzględnia kryteria zawarte w podsta­wie programowej z 9 czerwca 2018 roku i jest zgodny z programem na­uczania nr AZ-2-01/18.Składa...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, przypasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

Biblioteczka opracowań nr 051 Inny Świat

$450.99 $ 800
Biblioteczka Opracowań to seria wydawnicza prezentująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie...

Biblioteczka Opracowań Dżuma Alberta Camusa, 3870

$450.99 $ 800
Biblioteczka Opracowań to linia wydawnicza ukazująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie utworów...

tango. biblioteczka opracowań. zeszyt nr 36, 3656

$450.99 $ 800
Biblioteczka Opracowań to seria wydawnicza pokazująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół średnich i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie utworów...

Katechizm lo 1 szukam wolności dikśw - ks. dr. wojtasik marcin, ks. dr. mazur radosław

$450.99 $ 800
Młodzi ludzie początkujący naukę w szkole ponadpodstawowej są już szczególnie wrażliwi. Wiedzą, iż najbliższe lata będą dla nich nie tylko czasem edukacji, lecz także przygotowaniem do dorosłego...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

Religia 7 Spotkanie ze Słowem Podręcznik, 87486101405KS (7840690)

$450.99 $ 800
Treści zawarte w podręczniku i struktura jednostki lekcyjnej zostały tak przygotowane, aby uczeń na poziomie gimnazjum podjął próby znalezienia odpowiedzi na pytania egzystencjalne i uświadomił...

moje miejsce w kościele. karty pracy dla klasy 2 liceum czteroletniego i technikum pięcioletniego

$450.99 $ 800
Wiodąca koncepcja zadań umieszczonych w kartach pracy współgra z kryteriami zalecanymi w programie nauki religii. Ćwiczenia w nich zawarte korespondują z tematami zawartymi w podręczniku....

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...

towaroznawstwo spożywcze

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza ascetyczncowa przetwórstwa spożywczego; * składniki żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość...

Merit z Egiptu, 89934101405KS (8767380)

$450.99 $ 800
Czy można wierzyć w Kogoś, kogo się nigdy nie widziało?Sprzedana do niewoli poprzez własnego ojca, odrzucona przez mężczyznę, którego zamierzała poślubić, Egipcjanka imieniem Merit musi służyć...

Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań

$450.99 $ 800
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...

Biblioteczka opracowań zeszyt nr 74 - cierpienia młodego wertera marki Biblios

$450.99 $ 800
Biblioteczka Opracowań to seria wydawnicza prezentująca omówienia problemowe lektur szkolnych, adresowane do uczniów i nauczycieli szkół przeciętnych i podstawowych. Udoskonalone zrozumienie...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x