Jest częścią TEAM UP PLUS.Team Up Plus to najnowsze wydanie podręcznika Team Up do nauki języka angielskiego dla klas IV-VIII szkoły podstawowej, zgodne z wymogami ustawy Prawo oświatowe i...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Bright Ideas Level 2 provides a flexible package that ensures exam success and encourages students to develop 21st century skills through creative games and activities. Why do we like birthdays?...
Poziom językowy: A2 – C1ViSiON to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i zwiększonym.Bogaty i progresywny komplet składników pomagający...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Vision to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i powiększonym.Dla uczniaBogaty i innowacyjny zestaw części pomagający powiązać naukę w...
Kompass to nowa linia podręczników asygnowana dla uczniów gimnazjum równocześnie początkujących naukę języka niemieckiego jak i kontynuujących, uczących się w wymiarze dwóch godizn tygodniowo....
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...
New English Zone to kurs sprawdzony i godny zaufania: Prosty i klarowny – lekcje ułożone są logicznie, materiał wprowadzany niedużymi partiami, systematyczne powtórki pozwalają każdemu, nawet...
Kak dieła? to nowo opracowany trzyczęściowy kurs języka rosyjskiego dla szkół ponadgimnazjalnych. Powstał on na bazie poprzedniej szeroko znanej dwuczęściowej kolekcji (Kak dieła? 1. Podręcznik dla...
spory Zeszyt ćwiczeń gromadzi zadania utrwalające i automatyzujące poznane struktury leksykalne i gramatyczne, podporządkowane poszczególnym częściom rozdziałów w podręczniku. Uczniowie znajdą tu w...
nowe wydanie podręcznika "Geografia cz.1" uwzględnia uwagi i opinie nauczycieli, a także doświadczenia wynikającez ubiegłorocznego, pierwszego egzaminu maturalnego przeprowadzonego według...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...
ViSiON to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i rozszerzonym. Bogaty i innowacyjny pakiet składników pomagający powiązać naukę w klasie...
Family and Friends offers a carefully graded approach to reading, writing and literacy skills in English to young learners.No other course offers you the same benefits as Family and Friends.The...
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa klientów w branży gastronomicznej to podręcznik asygnowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...
Life Vision to nowoczesny, 6-częściowy kurs dla uczniów szkoły ponadpodstawowej z poziomami Intermediate i Intermediate Plus, które odpowiednie dostosowanie poziomu nauczania do potrzeb grupy. Kurs...
Zbiór zawiera 5 zestawów pytań (częśc pisemna) i 3 zadania (część praktyczna), które posiadają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik agrobiznesu). Każdy komplet to...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...
Beehive gets your students working together to achieve great results. See them learn about the world around them, grow their global skills and fly through their exams and beyond! Comprehensive...
Zbiór autorstwa Elżbiety Żochowskiej przeznaczony dla zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. Gromadzi 5 zestawów pytań (część pisemna) i 5 zadań (część poręczna), które posiadają pomóc...
und so weiter neu 3 Podręcznik do języka niemieckiego dla klasy 6 szkoły podstawowej "und so weiter neu 3. Podręcznik do języka niemieckiego dla klasy VI szkoły podstawowej"Szóstoklasiści...