Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 177 produktów Producent: Aspra Edgard Format-AB Nowik Polskie Wydawnictwo Muzyczne

Matematyka. kody, szyfry, wróżby zadania kl.7-8 sp marki Nowik

$450.99 $ 800
Książka Matematyka. Kody, szyfry, wróżby pisana jest,,na poziom" końcowych klas nowej, ośmioklasowej szkoły podstawowej. Co to znaczy,,na poziom"$280 Najpierw trzeba powiedzieć, o czym jest...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to postępowe, kolorowe, przypasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

Etyczne dziennikarstwo - Tadeusz Kononiuk

$450.99 $ 800
Przemiany, jakim podlega zawód dziennikarza od początku XXI w., prowokują mnóstwo pytań wśród badaczy i znawców literatury przedmiotu. Praca nad gromadzeniem, przetwarzaniem i interpretacją danych...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

Matura 2019 Matematyka. Ćwiczenia ZP, 94446101540KS (10685301)

$450.99 $ 800
Zbiór dedykowany jest dla uczniów, którzy zdają egzamin na poziomie podstawowym i chcą go zdać jak najlepiej. Na początku każdego działu opublikowane są wymogi szczegółowe obowiązujące na IV etapie...

Matura 2018 matematyka zakres rozszerzony zbiór zadań z odpowiedziami, rozwiązaniami i dowodami marki Nowik

$450.99 $ 800
Przygotowanie się do matury z matematyki na poziomie zwiększonym wymaga systematycznej i rzetelnej pracy ucznia i wytężonej pracy nauczyciela. Żeby sprostać oczekiwaniom uczniów, opracowałam zbiór...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Bingo matematyczne - joanna świercz marki Nowik

$450.99 $ 800
Książka zawiera ponad 1600 zadań skatalogowanych w 55 zestawów, które służą do gry w bingo matematyczne. Zasady tej gry są wyjątkowo proste i może w nią grać każdy, potrzeba tu jedynie kartki...

Edgard Angielski gramatyka kieszonkowa

$450.99 $ 800
Najważniejsze zagadnienia dla początkujących i średnio progresywnych w wygodnym formacie Angielski. Gramatyka kieszonkowa to napisany dostępnym językiem podręcznik objaśniający najważniejsze...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i pracownik...

towaroznawstwo spożywcze

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza bezkompromisowcowa przetwórstwa spożywczego; * komponenty żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość...

kształty i kolory matematyki, 86606601540KS (7536038)

$450.99 $ 800
"Publikacja, którą pokazujemy czytelnikom, przygotowana poprzez znanego polskiego matematyka Michała Szurka, jest unikatowa na naszym rynku wydawniczym. Powstała na skutek zainteresowania,...

Nowik Matura od 2023 matematyka

$450.99 $ 800
Książka „Matura od 2023. Matematyka. Zbiór zadań maturalnych dla zakresu podstawowego" jest zgodna z najnowszymi wytycznymi Centralnej Komisji Egzaminacyjnej (na lata 2023 i 2024) i pomoże...

Nowik 125 zadań na dowodzenie

$450.99 $ 800
Książka pomaga w przygotowaniu uczniów do konkursów, a także do egzaminu ósmoklasisty. W programie nauczania zwraca się coraz pokaźniejszą uwagę na dowodzenie i dlatego w tym zbiorze zostały...

Angielski. kurs podstawowy + mp3 marki Edgard

$450.99 $ 800
Angielski. Kurs podstawowy: dostępnie objaśniona gramatyka, ćwiczenia z odpowiedziami, ilustrowane ciekawostki, sekcje dla ambitnych, przezroczyste tabele gramatyczne, nagrania MP3. Angielski Kurs...

maraton matematyczny

$450.99 $ 800
Książka gromadzi zadania z dwóch edycji Maratonu Matematycznego z lat 2016/2017 i 2017/2018. Uczestnicy konkursu rywalizują w trzech kategoriach wiekowych:• junior młodszy (klasy IV–VI szkoły...

Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań

$450.99 $ 800
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna i pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i wydawanie...

Obsługa klientów w branży gastronomicznej Żywienie i usługi gastronomiczne cz.11 Kwalifikacja T.6, T.15 - Ewa Świstak, Hanna Górska-Warsewicz, Monika, 85395604017KS (7253556)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne cz. XI. Obsługa kupujących w branży gastronomicznej to podręcznik asygnowany dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych...

Zbiór Zadań Przygotowujących Do Egzaminu Zawodowego. Technik Agrobiznesu

$450.99 $ 800
Zbiór zawiera 5 zestawów pytań (częśc pisemna) i 3 zadania (część ergonomiczna), które mają pomóc uczniom przygotować się do egzaminu zawodowego (technik agrobiznesu). Każdy komplet to przykładowy...

hotelarstwo. część iii. działalność recepcji, 9788389184504

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik hotelarstwa. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: Pod red. Beaty SawickiejEAN:...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x