Porównaj zanim kupisz

Gotowanie to wieczna przygoda! A gotowanie z produktów, których najczęściej w swej kuchni używa Małgorzata Kalemba-Drożdż, to przygoda interesująca! W naszych ogrodach kryje się nieprzebrane zasobność smaków.

Pyszne rośliny, nieraz pogardzane albo niepodejrzewane o to, że są jadalne, rosną przecież tuż obok nas! Szczaw, mirabelki, zielone pomidory, niedojrzałe orzechy, rośliny ozdobne, owoce rzodkiewki, natka marchewki, czosnek niedźwiedzi, chmiel, topinambur i fiołki.

Autorka wyczarowała z nich 237 przepisów. Atrakcyjne smaki, oryginalne struktury i zdrowotne atrybuty zaskoczą i oczarują każdego, kto ceni wartościowe i smaczne potrawy. Tartaletki z musem czekoladowo-śliwkowym i konfiturą szczawiową.

Wino z mirabelek. Chutney z zielonych orzechów. Smażone łuszyny rzodkiewki i kwiaty marchwi. Hummus z topinamburu. Carpaccio wołowe z nasturcją i marynowanymi cebulkami powietrznymi lilii tygrysiej. Czekoladki chmielowe.

Guacamole z czosnkiem niedźwiedzim. Fiołkowe risotto z krewetkami Smacznego! Tytuł Skarby ogrodu. Szczaw, mirabelki, zielone pomidory i inne pyszne rośliny Autor Małgorzata Kalemba-Drożdż Wydawnictwo Pascal EAN 9788381037457 ISBN 9788381037457 Kategoria Kuchnia,diety\Kuchnia ilość stron 368 Rok wydania 2021 Oprawa Twarda

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x