Porównaj zanim kupisz

Jak przyrządzić idealne domowe wędliny z zróżnicowanych rodzajów mięsa$226 dobre przyrządzanie, przyprawianie, peklowanie, wędzenie i dojrzewanie takich specjałów, jak szynka, boczek czy kiełbasa kryje niemało tajemnic.

Ta książka odkrywa je przed Tobą. Przeczytaj i wypróbuj! Zacznij odżywiać się zdrowo i smacznie. O Jakie mięso wybrać na domowe wyroby o Jakim sposobem przyrządzić smakowitą wędzonkę, szynkę czy kiełbasę o Jak dojrzewać i przechowywać wędliny trwałe o 60 sprawdzonych przepisów na szynki, boczki, kiełbasy ascetyczne, salami, metki, kiełbasy myśliwskie, serwolatki, kaszanki, wątrobianki, salcesony, pasztety Zostań ekspertem wyrobu domowych wędlin!

Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x