Porównaj zanim kupisz

Rm Domowy wyrób serów wyd. 6 - ricki carroll

chwilowy brak towaru

  • Producent: RM
  • Kategoria: Hobby i poradniki
  • ISBN: 9788381513821
  • Oprawa: broszurowa
  • Autor: Ricki Carroll
  • Wydawnictwo: RM
  • Ilość stron: 272
  • Rok wydania: 2020

Zapraszamy do poznania się z książką o bogatym wnętrzu dla każdego przyszłego sympatyka serów! Blisko 100 przepisów na sery; 60 przepisów na potrawy z serem i sporo innych serowych smaczkówKsiążka ma 11 rozdziałów, inicjując od podstaw (omówienie elementów, użytkowane materiały, techniki przygotowywania) przez najróżniejsze przepisy na sery np.miękkie, twarde, włoskie.

Kończąc na informacjach dotyczących podania już gotowych produktów! "Przemiana mleka w ser, to zadanie, o które może pokusić się każdy z nas. Choćby w warunkach domowych możemy, eksperymentując z rodzajami mleka, czasem dojrzewania i temperaturą można osiągnąć zaskakujące rezultaty, które sprawią radość nie tylko nam, ale także naszym najbliższym.

A jeśli zabawa nam się spodoba, może być inspiracją do założenia dochodowego zajęcia. Książka mieści także wskazówki i receptury wypróbowane przez innych entuzjastów serów, historyjki o sławnych serowarach oraz przeróżne ciekawostki.

Doświadczonym serowarom pomoże wznieść się na wyżyny tej sztuki, a początkującym – jak pewnie stawiać pierwsze kroki. „W tej książce wynajdziecie wszystko, co początkujący serowar powinien wiedzieć, aby już za pierwszym razem stworzyć doskonały ser.” - San Francisco ExaminerKsiążka perfekcyjna na podarunek, a typowo na ulubioną półkę dla każdego, kto chce poznać sekrety przygotowania sera.

Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x