Porównaj zanim kupisz


ilość zachorowań na nowotwory stale rośnie. To jasne, że nikt z nas nie chce poznać tej choroby. Lecz czy na co dzień robisz wszystko, żeby się przed nią uchronić? Czy wiesz, które produkty posiadają atrybuty antynowotworowe? Jak przygotowywać dania, aby nie traciły cennych części odżywczych? Jak przechowywać żywność, żeby nie stała się dla nas niebezpieczna?
Dzięki tej książce dowiesz się, czego się wystrzegać,ograniczyć ryzyko zachorowania na raka. Poznasz spory wachlarz naturalnych składników żywności o działaniu przeciwzapalnym, ochronnym i antynowotworowym. Obszerną część teoretyczną książki uzupełnia bogaty zbiór przepisów na śniadania, obiady, kolacje, surówki, przekąski i prozdrowotne koktajle.

AGATA LEWANDOWSKA – dietetyk z ponad 10-letnim doświadczeniem, absolwentka Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, SGGW, a także podyplomowych studiów z psychodietetyki na SWPS. Interesuje się sportem i wpływem codziennej diety na zdrowie. Autorka 10 poradników m.in. Dieta wzmacniająca odporność, Przepisy na młodość. Dieta anti-aging; Warzywa, które leczą; Dieta zdrowych jelit; Niski indeks glikemiczny; Pokonaj nadciśnienie dietą DASH. Prowadzi stronę internetową oraz bloga pod adresem www.lewandowskaagata.pl.
Tytuł Dieta antyrakowa. Przepisy na zdrowe życie Autor Agata Lewandowska Wydawnictwo Wydawnictwo RM EAN 9788381511551 ISBN 9788381511551 Kategoria Kuchnia,diety\Diety i zdrowe żywienie liczba stron 224 Rok wydania 2021 Oprawa Miękka Wydanie 1

Customer Reviews

We love this product1 days ago
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Aliquam suscipit."

Write your own review

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x