Forma perforowana do pieczenia GEOFORME wykonana z najwyższej jakości stali rdzoodpornej, nie odkształca się. Doskonała do pasztetu, chleba, pierników. Składa się z podstawy oraz 4 ścian bocznych....
Forma do pieczenia GEOFORME o rozmiarach 48 x 9 x 8,5 cm wytwarzana z najwyższej jakości stali nierdzewnej, nie odkształca się. Świetna do pasztetu, chleba, pierników. Składa się z podstawy oraz 4...
Silikonowy pojemnik keksówka. Charakteryzuje się odpornością na temperatury (od -70 do + 280 °C). Produkowana z wysokiej jakości silikonu platynowego, bez nadtlenków, który pochłania ciepło...
Forma silikonowa - bordelais - na 8 ciastek charakteryzuje się niepodatnością na ekstremalne temperatury (od - 70 do + 300 °C), a także sprężystym i nieprzywierającym materiałem.
Łopatka do biszkoptów z ząbkowanym ostrzem firmy de Buyer o długości 35 cm. Pozwala prosto kroić biszkopt na warstwy - bez okruszków i nierówności. Wysokopolerowane ostrze z wysokiej jakości stali...
Łopatka do biszkoptów z ząbkowanym ostrzem producenta de Buyer o długości 25 cm. Pozwala prosto kroić biszkopt na warstwy - bez okruszków i nierówności. Wysokopolerowane ostrze z wysokiej jakości...
Stalowa patelnia do smażenia, gotowania, przygotowywania posiłków wytwarzana ze stali wysokowęglowej 28 cm MINERAL B PRO DeBuyer [post_narrow] właściwości artykułu: materiał - stal wysokowęglowa...
Forma silikonowa na 9 ciastek (wariant magdalenki) charakteryzuje się niepodatnością na arcytrudne temperatury (od - 70 do + 300 °C), a także rozciągliwym i nieprzywierającym materiałem.
Nóż do ostryg firmy de Buyer o długości 15,7 cm. Ostrze wytworzone ze stali rdzoodpornej o wysokiej trwałości. Uchwyt z poliamidu z włóknem węglowym. Tworzywo antypoślizgowe praktycznie...
Forma silikonowa na 15 ciastek o średnicy 4 cm. Wytworzona z wysokiej jakości sylikonu platynowego, bez nadtlenków. Charakteryzuje się odpornością na temperatury (od - 70 o + 280 °C).
Stalowa blacha do pieczenia - ukośne krawędzie GN 1/1. Stworzona z czarnej stali. Pasuje wspaniale do pieczenia biszkoptów, ciasta francuskiego, kruchego ciasta, tart słodkich i wytrawnych oraz...
Stalowa blacha do pieczenia - o prostych krawędziach GN 1/1. Wykonana z czarnej stali. Nadaje się świetnie do pieczenia biszkoptów, ciasta francuskiego, kruchego ciasta, tart słodkich i wytrawnych...
Łopatka do patelni non-stick perforowana- poliamid i włókno szklane - niepodatne do temp. 220°C - do używania na powierzchniach rodzaju non-stick - można myć w...
Forma silikonowa na 30 ciastek (wariant magdalenki). Wytwarzana z pianki sylikonowej i pyłu stalowego. Znamionuje się wytrzymałością na ekstremalne temperatury (od - 70 do + 300 °C) i...