Pięcioczęściowy kurs dla dzieci z młodszych klas szkoły podstawowej, w którym pojawiają się zwykłe, znane tematy i niezwykli, nieznani bohaterowie - istoty z obcej planety Twinkle. Różnorodność...
Pracując z Oxford Repetytorium Ósmoklasisty uczniowie przećwiczą wszystkie typy zadań otwartych i zamkniętych w zakresie obowiązującym na egzaminie. Powtórzą materiał wielokrotnie w rozmaitej i...
English File's unique, lively and enjoyable lessons are renowned for getting students talking. In fact, 90% of English File teachers we surveyed in our Oxford Impact Study found that the course...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Pracując z Oxford Repetytorium Ósmoklasisty uczniowie przećwiczą wszystkie typy zadań otwartych i zamkniętych w zakresie obowiązującym na egzaminie. Powtórzą materiał wielokrotnie w przeróżnej i...
Czteroczęściowy kurs dla szkół ponadpodstawowych (Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate i Advanced), przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i zwiększonym, dla uczniów po...
The English File Third Edition Workbook reinforces what is learned in each English File lesson, and can be used as extra practice during class, or set as homework. Includes exercises on all...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
nowe wydanie kursu to niemało zupełnie nowych lekcji z najaktualniejszą, a także najkorzystniejszee lekcje z New English File, odświeżone i przeredagowane - English File third edition to doskonale...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
This new edition of Tom Hutchinson's bestselling course combines all the aspects that students and teachers loved from the previous edition with exiting new digital components, extra resources...
Ćwiczenia w najnowszej wersji. Każdy zeszyt ćwiczeń posiada kod dostępu do Online Practice. Insight, to 4-częściowy kurs dla szkół średnich, który rozwija i inspiruje uczniów. Tematy prowokujące do...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania poręczne,...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Solutions Gold - Czteroczęściowy kurs dla szkół ponadpodstawowych (Pre-Intermediate, Intermediate, Upper-Intermediate i Advanced), przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i rozszerzonym...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
ViSiON to pięcioczęściowy kurs dla szkoły ponadpodstawowej przygotowujący do matury na poziomie podstawowym i powiększonym. Bogaty i nowoczesny pakiet części pomagający powiązać naukę w klasie z...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Headway 5th Edition Intermediate Student's Book B with Online Practice - Podręcznik część B (units 7-12) z kodem dostępu do dodatkowych ćwiczeń interaktywnych na platformie Tytuł Headway 5E...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to progresywne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
This great new series focuses on the real-life pre-school environment, a familiar setting for little ones to start learning English through other subjects. Monkey (the puppet) starts every lesson...