Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Get up and Go! dedykowany jest do realizacji w charakterystycznym dla polskich szkół wymiarze nauczania dwóch godzin tygodniowo. Spokojne tempo, czytelna forma prezentacji nowego materiału w...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
New English Adventure zabierze dzieci w podróż po magicznym świecie Disneya, w którym czeka je niezwykła przygoda z językiem angielskim. Kurs docenią także nauczyciele i rodzice, ponieważ...
Gold Experience 2nd Edition B1+. Płyta CDGold Experience 2ND Edition to druga edycja uznanego przez uczniów i uznanego poprzez nauczycieli kursu językowego, który nadzwyczajnie łączy...
Gold to kurs, który od lat towarzyszy osobom przygotowującym się do międzynarodowych egzaminów językowych Cambridge. Jego kolejne edycje są najlepszym potwierdzeniem wysokiej jakości materiału i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Gold Experience 2ND Edition to druga edycja uwielbianego przez uczniów i szanowanego poprzez nauczycieli kursu językowego, który perfekcyjnie łączy przygotowanie do międzynarodowych atestów...
Gold Experience 2ND Edition to druga edycja renomowanego poprzez uczniów i renomowanego poprzez nauczycieli kursu językowego, który perfekcyjnie łączy przygotowanie do międzynarodowych atestów...
Speakout 3rd Edition C1-C2. Workbook with key to zeszyt ćwiczeń dla młodzieży i dorosłych na poziomie C1-C2. Ćwiczenia są uzupełnieniem podręcznika Speakout 3rd Edition C1-C2. Student's Book...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zielniveau A1/2 Paul, Lisa & Co ist ein Lehrwerk der Primarstufe, das die Lerner für den Unterricht in der Sekundarstufe vorbereitet. Paul, Lisa & Co A1.2 ermöglicht einen altersgerechten...
Real English in your classroom! Speakout 3rd edition to wszystko, co najkorzystniejsze w dziedzinie nauczania dorosłych skategoryzowane w jednym kursie, opracowanym przy współudziale nauczycieli i...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...
New English Adventure zabierze dzieci w podróż po magicznym świecie Disneya, w którym czeka je niezwykła przygoda z językiem angielskim. Kurs docenią także nauczyciele i rodzice, ponieważ...
Gold Experience 2ND Edition to druga edycja uznanego poprzez uczniów i renomowanego poprzez nauczycieli kursu językowego, który nadzwyczajnie łączy przygotowanie do międzynarodowych certyfikatów...
Gold Experience 2ND Edition to druga edycja renomowanego poprzez uczniów i uwielbianego poprzez nauczycieli kursu językowego, który nadzwyczajnie łączy przygotowanie do międzynarodowych dokumentów...
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna oraz pracownia technologii gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...
Das Lehrerhandbuch gibt in übersichtlicher Form unterrichtspraktische Hinweise zum Lehrwerk. Außerdem bietet es eine ausführliche Lehrplanübersicht, in der die Lernziele, Lerninhalte und...