Porównaj zanim kupisz

Kuchnia, przepisy kulinarne 14 produktów Producent: Multico wsip Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellonskiego

Multico Zupy klasyczne przecierane owocowe na zimno i na gorąco tw

$450.99 $ 800
ZUPY. KonwencjonalnE, PRZECIERANE, OWOCOWE, NA ZIMNO I NA GORĄCO. KANON konwencjonalnEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W tomie "Zupy" znalazły się jednocześnie polewki znakomicie...

Kanon tradycyjnej kuchni polskiej - jajka i sery.. marki Multico

$450.99 $ 800
JAJKA I SERY, CZYLI najlepszE OMLETY, ZAPIEKANKI, SAŁATKI. KANON klasycznEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W linii,,Kanon konwencjonalnej Kuchni Polskiej" ukazujemy najlepsze, najmocniej...

język niemiecki zawodowy w gastronomii. zeszyt ćwiczeń. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii umożliwia wydajne opanowanie niezbędnego w pracy słownictwa. Trafnie dopasowane ćwiczenia posiadają na celu zapewnienie wydajnej...

Ziemniaki. kuchnia na co dzień i od święta marki Multico

$450.99 $ 800
Ziemniaki – smaczne i pożywne – w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy proste i wyszukane, klasyczne i oryginalne. Jeśli lubisz eksperymentować, mieszać smaki, z ziemniaków...

Usługi żywieniowe w hotelarstwie, 62969202510KS (722614)

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Ukazuje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania zasad...

750 tradycyjnych polskich potraw

$450.99 $ 800
750 tradycyjnych polskich potraw to prezentacja najistotniej charakterystycznych i sprawdzonych przepisów należących do kanonu polskiej kuchni. Nasza kuchnia narodowa jest przebogata, warto więc...

Usługi gastronomiczne. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne marki Wsip

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i realizowanie usług gastronomicznych). Przedstawia wiedzę i...

zasady żywienia. planowanie i ocena. podręcznik do nauki technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia)....

Ryby marki Multico

$450.99 $ 800
Ryby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować najróżniejsze gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i wyszukane dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń i karmazyn,...

organizacja produkcji gastronomicznej. podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych. szkoły ponadgimnazjalne, OAPIGJKA-1086

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Pokazuje wiedzę i uczy...

sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. technologia gastronomiczna. część 1. podręcznik do nauki zawodu kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych, 63048102510KS (725787)

$450.99 $ 800
Podręcznik do nauki zawodów kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych: prezentuje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija...

Wsip Towar jako przedmiot handlu. prowadzenie sprzedaży. podręcznik do nauki zawodu technik handlowiec, technik księgarstwa, sprzedawca. tom i. szkoły ponadgimnazjalne

$450.99 $ 800
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). W...

Relacje rodzinne w anoreksji i bulimii psychicznej, 45018701615KS (118026)

$450.99 $ 800
Praca ta jest wyjątkowo atrakcyjną pozycją w literaturze naukowej dotyczącej problemów zaburzeń odżywiania się. Jest interesująca jako źródło wiedzy o dotychczasowych badaniach w tej dziedzinie,...

Kanon tradycyjnej kuchni Polskiej - Przekąski..

$450.99 $ 800
W tomie "Przekąski" znalazły się receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne małe przekąski oraz galarety, musy, pasztety i sałatki. Kanon tradycyjnej kuchni...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x