Porównaj zanim kupisz

Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych: prezentuje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija umiejętności niezbędne do korzystnego wykorzystywania gastronomicznych procesów technologicznych oraz sporządzania potraw z warzyw, ziemniaków, grzybów, owoców, przetworów mlecznych, produktów zbożowych, mięsa, drobiu, ryb, a także przygotowania potraw półmięsnych i wegetariańskich.

gromadzi pokaźny materiał ćwiczeniowy i liczne, kolorowe ilustracje i przykłady praktycznego wykorzystania wiadomości, które uzupełniają część teoretyczną publikacji. Powyższy opis pochodzi od wydawcy.

Customer Reviews

We love this product1 days ago
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Aliquam suscipit."

Write your own review

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x