Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii zezwala na sprawne opanowanie potrzebnego w pracy słownictwa. Trafnie dobrane ćwiczenia posiadają na celu zapewnienie sprawnej...
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Przedstawia wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania...
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i realizowanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i...
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia)....
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Prezentuje wiedzę i uczy...
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). W...
Podręcznik do nauki zawodów kucharz i technik żywienia i usług gastronomicznych: pokazuje treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija...
tworzony jako zwyczajny pulpet mięsny, hamburger przekształcił się z czasem w jedyne i specyficzne danie. Istnieje sporo wariacji na temat hamburgera: mięsny, rybny lub wegetariański. W książce są...
Czy kiedykolwiek, zaglądając do swojej lodówki, zastanawialiście się, co zrobić z produktami, które pozostały wam po przygotowaniu posiłków? Resztkami, z których pozornie nic nie da się już zrobić?...
Czy kiedykolwiek, zaglądając do swojej lodówki, zastanawialiście się, co zrobić z produktami, które pozostały wam po przygotowaniu posiłków? Resztkami, z których pozornie nic nie da się już zrobić?...
Ta książka wyśmienicie łączy tradycję z progresywnością. Fajne jest to, iż każda receptura wykorzystuje ogólnodostępne komponenty, a przepisy opatrzone są atrakcyjnymi zdjęciami. To zbiór...