Zeszyt ćwiczeń do nauki języka niemieckiego zawodowego w gastronomii zezwala na sprawne opanowanie koniecznego w pracy słownictwa. Adekwatnie przypasowane ćwiczenia mają na celu zapewnienie...
Podręcznik do nauki zawodu technik hotelarstwa realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.12 (Przygotowywanie i podawanie śniadań). Demonstruje wiedzę i uczy umiejętności przestrzegania...
Podręcznik do nauki zawodutechnik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 3 kwalifikacji T.15 (Planowanie i wykonywanie usług gastronomicznych). Prezentuje wiedzę i...
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych. Realizuje treści z zakresu pierwszej części kwalifikacji T.15 (Planowanie i ocena żywienia)....
Podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych realizujący treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.15 (Organizacja produkcji gastronomicznej). Pokazuje wiedzę i uczy...
Podręcznik skierowany do uczniów kształcących się w zawodach sprzedawca, technik handlowiec i technik księgarstwa. Realizuje treści z zakresu kwalifikacji A.18. (Prowadzenie sprzedaży). W...
Podręcznik do nauki zawodów kucharz oraz technik żywienia i usług gastronomicznych: przedstawia treści z zakresu części 2 kwalifikacji T.6 - Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów. Rozwija...
wytwarzany jako zwyczajny pulpet mięsny, hamburger przekształcił się z czasem w jedyne i unikalne danie. Istnieje mnóstwo wariacji na temat hamburgera: mięsny, rybny lub wegetariański. W książce są...
Nie ma żadnych eliksirów, które w cudowny sposób rozprawią się z chorobą, wszak cudem dla naszego zdrowia jest normalność. A normalność jest prosta i urokliwa - normalne jest bowiem życiodajne...
Ta książka idealnie łączy tradycję z innowacyjnością. Fajne jest to, że każda receptura wykorzystuje ogólnodostępne elementy, a przepisy opatrzone są efektownymi zdjęciami. To zbiór...