Barbara Czaykowska-Kłoś urodziła się na Rzeszowszczyznie 19 lipca 1944 roku. Jest technikiem żywienia i absolwentką studium dietetycznego. Od lat 60. Mieszka w Warszawie. Jako dziecko przewędrowała...
Z tą książką pieczenie stanie się chlebem powszednim! Czy wiesz, iż można piec bez wyrabiania, bez specjalnego sprzętu i doświadczenia i w ten sposób wypełnić dom najefektowniejszym zapachem świata...
ZAKOCHAJ SIĘ W ZIEMNIAKACH!Czy można nie kochać ziemniaków? To jedno z najszczególniej przystępnych, przychylnych dla środowiska, niedrogich i uniwersalnych warzyw. Nuda? Nic podobnego! wystarczy...
Z tą książką pieczenie stanie się chlebem powszednim!Czy wiesz, iż można piec bez wyrabiania, bez specjalnego sprzętu oraz doświadczenia i w ten sposób wypełnić dom najatrakcyjniejszym zapachem...
Uwielbiam tę książkę. Jest pełna mądrości i hojnie obdarza nas przepisami na proste w przygotowaniu, smakowite dania. Każda strona to prawdziwa uczta – Nigella LawsonClaudia Roden poprzez ostatnie...
„5 komponentów po śródziemnomorsku” ma wszystko to, za co pokochaliście pierwszą książki z tej serii, czyli „5 elementów”, a do tego zainspirowane jest licznymi podróżami Jamiego po krajach...