Porównaj zanim kupisz


Barbara Czaykowska-Kłoś urodziła się na Rzeszowszczyznie 19 lipca 1944 roku. Jest technikiem żywienia, a także absolwentką studium dietetycznego. Od lat 60. Mieszka w Warszawie. Jako dziecko przewędrowała z rodziną niemal całe południe Polski w poszukiwaniu bezpiecznego miejsca. Domu.
przez sporo lat rodzina mieszkała na Śląsku Opolskim pośród niezwykle życzliwych miejscowych.
Wspomnienia, rodzinne historie i smaki, które jak u Prousta przenoszą w bliską sercu przeszłość, były tematyką przewodnim pierwszego tomu „Historii kuchennych".
Drugi tom powstał z podobnej zapotrzebowania, chociaż tęsknota do dawnych smaków i wspomnień wzbogaciła się o niewyobrażalną miłość do dzieci, wnuków, piesków, kotków, ptaków, drzew...
Porady, zdrowe mikstury, niezwykłe nalewki, potrawy, które przenoszą do dawnych zabawnych albo smutnych historii i te, które pomagają nakarmić największego niejadka.
mnogość smaków, wiedzy, sporo ciepła i humoru...
To można znaleźć w drugiej części „Historii kuchennych".
br
Tytuł Historie kuchenne o miłości, rodzinie i sile tradycji. Czym chata bogata Autor Barbara Czaykowska-Kłoś Wydawnictwo Bernardinum EAN 9788381275057 ISBN 9788381275057 Kategoria Poradniki\Kuchnia liczba stron 272 Format 24x23x1.5 cm Rok wydania 2020 Oprawa Twarda Wydanie 1 Waga 1.03 kg

Customer Reviews

We love this product1 days ago
"Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.Aliquam suscipit."

Write your own review

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Quality
Price
Value

Product Tags

Use spaces to separate tags. Use single quotes (') for phrases.
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x