Davide Bertinotti i Massimo Faraggi, autorzy bestsellera La tua birra fatta in casa (Twoje piwo domowe), zebrali w tej książce różnorakie receptury umożliwiające produkowanie we własnej kuchni...
- Podstawowa metoda przygotowania sera- Sery włoskie i z innych krajów- nowe receptury, świeże triki i świeże sekretyPrzygotowanie posiłków w domu ma same atuty: je się smaczniej, zdrowiej i...
Magdalena i Mateusz Trojanowscy przyjechali do Wlenia i odmienili życie swoje i śladowego przedwojennego uzdrowiska na Dolnym Śląsku. Otworzyli pensjonat Polna Zdrój, który cieszy się ogromnym...
Koniec z długimi listami trudno przystępnych elementów. Dość rezygnacji z ulubionych, konwencjonalnych smaków. Jadłonomia po polsku przedstawia, iż kuchnia roślinna może być prosta jak barszcz i...
GOTUJEMY to aktywnościowa książka o kuchni i gotowaniu - pełna zadań do rozwiązania i kolorowania. To nie tylko interaktywna kopalnia wiedzy i kulinarnych ciekawostek, ale też pomoc w nauce...
Kuchnia Haute Couture jest moją pierwszą książką otwierającą kolekcję opowieści o życiu, kuchni, pasjach odkrywanych przy wspólnym stole z rodziną i przyjaciółmi. Jest opowieścią o szukaniu...
Wyciskam życie jak cytrynę. Odkryjmy jej słodki smak razem z moją kolejną książką "Moja Dolce Vita". Pragnę podzielić się z Wami moim sekretem jak być szczęśliwym i młodym nie odmawiając...
Nowa książka autorki słynnego bloga AmMniam!Kulinarna podróż pełna pysznych i zaskakujących połączeń. Znajdziecie tu dania, które możecie przygotować jednocześnie dla siebie, jak i zaserwować...
Wydanie w mniejszym, bardziej funkcjonalnym formacie. Koniec z długimi listami trudno dostępnych elementów. Dość rezygnacji z ulubionych, konwencjonalnych smaków. Jadłonomia po polsku przedstawia,...