Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało dużo czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób przystępnych, w tej szerokości...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku francuskim. Wstęp zawiera rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku niemieckim. Wstęp zawiera rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało mnóstwo czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób dostępnych, w tej szerokości...
Ksiażka kucharska o klasycznej polskiej kuchni z przepisami i fotografiami dań. Tytuł Domowa kuchnia polska wer. Niemiecka Autor Rafał Jabłoński Wydawnictwo Festina EAN 9788361511212 ISBN...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku portugalskim. Wstęp zawiera rys historyczny polskiej kuchni, a w środku 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku hiszpańskim. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku polskim. Wstęp zawiera rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku angielskim. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Pełna smaków książka laureata 11. Edycji MasterChef Polska. To pierwszy taki przypadek w polskiej wersji programu MasterChef. Kuba Tomaszczyk w 2016 r. Zajął drugie miejsce w programie MasterChef...
Kompetentne wskazówki na temat domowych sposobów utrwalania mięs: solenia, peklowania i wędzenia z skrupulatnymi recepturami. Dzięki prezentowanej książce poznasz podstawowe zasady i metody...
Nalewki - moje ciche przyjaciółki na niepogodę za oknem,w dodatku na niedyspozycje ciała i ducha. Kusząco zerkające z półek spiżarnianych. Dumnie oczekujące na nasze och i ach kiedy nalane do...
Poznaj smaki wielokulturowej Jerozolimy zawarte w potrawach, które prezentują nieporównaną hojność regionu. Szakszuka to nazwa dania wywodzącego się z Afryki Północnej – po arabsku słowo to oznacza...
Robert Makłowicz, urodzony w 1963 roku w Krakowie, dziennikarz, autor książek i programów telewizyjnych o tematyce kulinarnej, kulturowej i historycznej, od niedawna także zawołany youtuber. Nauki...
nieraz czytelnicy i fani Roberta Makłowicza zadawali mu pytanie (i pewnie nadal będą je zadawać) gdzie nauczył się gotować, czy chodził do jakieś szkoły kucharskiej. A może Robert Makłowicz jest...