Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
kolekcja książeczek pt. "Zadania tekstowe" składa się z 3 części i dedykowana jest dla uczniów klas 1-3.Zawarte w książeczkach zadania utrwalają i poszerzają wiedzę matematyczną zdobytą w...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to innowacyjny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Książeczki z serii "Mnożenie i dzielenie" zawierają charakterystyczne działania arytmetyczne oraz ciekawe zadania ergonomiczne i problemowe formie tekstowej, wspierane rysunkami, w postacie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Tym razem ekipa zajączka Filipa wyruszyła do szerokiego miasta. Ruszajcie razem z nimi, a zobaczycie, jak żyje się w mieście. Rozwiązując różnorodne zadania zamieszczone w książeczce poznacie wielu...
Ekipa zajączka Filipa zaprasza młodych odkrywców na wędrówkę po lesie. Interesująca tematyka, zagadki, łamigłówki, kolorowanki i zadania z naklejkami umożliwią im poznanie leśnej przyrody i...
Ekipa zajączka Filipa zaprasza na wyprawę za miasto, żeby odkrywać przed wami uroki wiejskiego życia. Mamy nadzieję, iż szereg zadań z naklejkami, takich jak: łamigłówki, zagadki, kolorowanki,...
linia książeczek pt. "Zadania tekstowe" składa się z 3 części i przeznaczona jest dla uczniów klas 1-3. Zawarte w książeczkach zadania utrwalają i poszerzają wiedzę matematyczną zdobytą w...
linia książeczek pt. "Zadania tekstowe" składa się z 3 części i asygnowana jest dla uczniów klas 1-3.Zawarte w książeczkach zadania utrwalają i poszerzają wiedzę matematyczną zdobytą w...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...