Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 34 produkty Producent: Format-AB Pryzmat

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technologii żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w...

Zadania tekstowe dla uczniów kl. 2 - jadwiga dejko, marta buk-cegiełka marki Pryzmat

$450.99 $ 800
seria książeczek pt. "Zadania tekstowe" składa się z 3 części i dedykowana jest dla uczniów klas 1-3.Zawarte w książeczkach zadania utrwalają i poszerzają wiedzę matematyczną zdobytą w...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Zawiera 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....

mnożenie i dzielenie. ćwiczenia wspomagające pamięciowe liczenie w zakresie 100, 88082102894KS (8093183)

$450.99 $ 800
Książeczki z serii "Mnożenie i dzielenie" zawierają typowe działania arytmetyczne, a także interesujące zadania ergonomiczne i problemowe formie tekstowej, wspierane rysunkami, w postacie...

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dostosowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

ciekawska ekipa zajączka filipa 4-6lat, 93143602894KS (10228843)

$450.99 $ 800
Ekipa zajączka Filipa zaprasza na wyprawę za miasto, żeby odkrywać przed wami uroki wiejskiego życia. Mamy nadzieję, iż szereg zadań z naklejkami, takich jak: łamigłówki, zagadki, kolorowanki,...

Pryzmat Ciekawska ekipa zajączka filipa 5-7lat

$450.99 $ 800
Ekipa zajączka Filipa zaprasza młodych odkrywców na wędrówkę po lesie. Niebanalna tematyka, zagadki, łamigłówki, kolorowanki, a także zadania z naklejkami umożliwią im poznanie leśnej przyrody i...

ciekawska ekipa zajączka filipa 6-8lat

$450.99 $ 800
Tym razem ekipa zajączka Filipa wyruszyła do dużego miasta. Ruszajcie razem z nimi, a zobaczycie, jak żyje się w mieście. Rozwiązując różnorodne zadania zamieszczone w książeczce poznacie wielu...

Zadania tekstowe dla uczniów klasy 1, 94487702894KS (10715062)

$450.99 $ 800
kolekcja książeczek pt. "Zadania tekstowe" składa się z 3 części i przeznaczona jest dla uczniów klas 1-3. Zawarte w książeczkach zadania utrwalają i poszerzają wiedzę matematyczną zdobytą...

Zadania tekstowe dla uczniów klasy 3, 94487902894KS (10715064)

$450.99 $ 800
seria książeczek pt. "Zadania tekstowe" składa się z 3 części i dedykowana jest dla uczniów klas 1-3.Zawarte w książeczkach zadania utrwalają i poszerzają wiedzę matematyczną zdobytą w...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...

towaroznawstwo spożywcze

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza minimalistyczncowa przetwórstwa spożywczego; * elementy żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość surowców...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x