Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik dedykowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
"Jak i o czym po angielsku$115" stanowi kontynuację i uzupełnienie książki "Jak$116 Gdzie$117 Kiedy$118 Everyday English dla Polaków" tej samej autorki. Gdy spotkacie służbowo lub...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Kurs Be Happy rozwija wszystkie kompetencje językowe, biorąc pod uwagę umiejętności nabywane i rozwijane poprzez uczniów w zakresie edukacji wczesnoszkolnej. Materiał dydaktyczny został opracowany...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Język angielski.Poziom podstawowy i powiększony.Do matury pozostało już tylko 100 dni? Czas na powtórkę! Przypomnij sobie niezbędnezagadnienia do egzaminu dojrzałości z języka angielskiego na...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Owocna edukacja. Chcemy należycie czytać i pisać. Część 1. Klasy 1-3 informacje artykułu: Chcemy prawidłowo czytać i pisać cz. 1 to komplet ćwiczeń z zakresu edukacji polonistycznej, które...
Odkrywam siebie. Złota linia. Sześciolatek. Litery i liczby B+Zeszyt „Litery i liczby B+" z kolekcji „Odkrywam siebie. Złota kolekcja" gromadzi:ćwiczenia w czytaniu, pisaniu,...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Odkrywam siebie - Złota seria to pierwszy z cykli edukacyjnych, do którego powracamy na Waszą prośbę. Odkrywam siebie to gwarancja poprawności, bezusterkowości i zaufania, jakim nas...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
Planeta plastyki to zbiór interesujących projektów plastycznych i technologicznych dedykowanych specjalnie dla pięciolatków, ćwiczeń namawiających do wycinania, klejenia, rysowania, kolorowania czy...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Odkrywam siebie - Złota linia to pierwszy z cykli edukacyjnych, do którego powracamy na Waszą prośbę. Odkrywam siebie to gwarancja poprawności, bezusterkowości, a także zaufania, jakim nas...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...