„Kangurek Niko i zadania matematyczne dla klasy VI" to zbiór zadań matematycznych dedykowanych dla uczniów klas szóstych szkół podstawowych. Treści książki są zgodne z Rozporządzeniem MEN z...
„Kangurek Niko i zadania matematyczne dla klasy V" to zbiór zadań matematycznych dedykowanych dla uczniów klas piątych szkół podstawowych. Treści książki są zgodne z Rozporządzeniem MEN z dnia...
Elementarz. Nauka czytania metodą sylabową i globalną,br>Elementarz. Nauka czytania metodą sylabową i globalną składa się z trzech części. O Część I to wprowadzenie wszelkich liter (kolejno -...
Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
Arkusze egzaminacyjne z języka polskiego dla uczniów klas ósmych to komplet ośmiu testów, które pozwolą usystematyzować wiedzę niezbędną do prawidłowego zdania egzaminu ósmoklasisty, a co...
"Jak i o czym po angielsku$115" stanowi kontynuację i uzupełnienie książki "Jak$116 Gdzie$117 Kiedy$118 Everyday English dla Polaków" tej samej autorki. Gdy spotkacie służbowo albo...
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do stosowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Kurs Be Happy rozwija wszystkie kompetencje językowe, biorąc pod uwagę umiejętności nabywane i rozwijane przez uczniów w zakresie edukacji wczesnoszkolnej. Materiał dydaktyczny został opracowany w...
Dyktanda z nagraniem dla klas I-III. Kolekcja „Dyktanda z nagraniem dla klas I-III" to dyktanda do samodzielnego napisania i sprawdzenia. Książki z linii „Dyktanda z nagraniem"...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Język angielski.Poziom podstawowy i zwiększony.Do matury pozostało już tylko 100 dni? Czas na powtórkę! Przypomnij sobie potrzebnezagadnienia do egzaminu dojrzałości z języka angielskiego na...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Posiada 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
„Kangurek Niko i zadania matematyczne dla klasy III" to zbiór zadań matematycznych asygnowanych dla uczniów klas trzecich szkół podstawowych. Treści książki są zgodne z Rozporządzeniem MEN z...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
,,Kangurek Niko i zadania matematyczne dla klasy II" to zbiór zadań matematycznych przeznaczonych dla uczniów klas drugich szkół podstawowych. Treści książki są zgodne z Rozporządzeniem MEN z...
Owocna edukacja. Chcemy należycie czytać i pisać. Część 1. Klasy 1-3 informacje towaru: Chcemy prawidłowo czytać i pisać cz. 1 to pakiet ćwiczeń z zakresu edukacji polonistycznej, które pozwalają...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Odkrywam siebie. Złota seria. Sześciolatek. Litery i liczby B+Zeszyt „Litery i liczby B+" z serii „Odkrywam siebie. Złota linia" posiada:ćwiczenia w czytaniu, pisaniu,...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Odkrywam siebie - Złota kolekcja to pierwszy z cykli edukacyjnych, do którego powracamy na Waszą prośbę. Odkrywam siebie to gwarancja poprawności, niezawodności i zaufania, jakim nas...