wszakże jest niemało książek mówiących o rysowaniu postaci ludzkiej, jednak żadna nie uczy, jak rysować ją od pierwszych kilku znaków prędkiego szkicu do ostatniej fachowej kreski ukończonego...
Omawiane w ksiażce systemy oczyszczania ścieków są przeznaczone dla peryferyjnych osiedli wielkich miast, miasteczek i wsi. Przedstawione oczyszczalnie ścieków zaliczają się do kategorii...
Czy twoje dziecko ma kłopoty z uczeniem się? Nie wiesz, jak mu pomóc, aby wyniki w szkole były dużo ulepszone?Książka Jak uczyć się skutecznie powinna trafić do rąk każdego zdesperowanego rodzica,...
Wydanie II zmienione i uaktualnione Matematyka jest wyraźną częścią naszego codziennego życia. Bez niej po prostu nie da się żyć, więc trzeba się jej nauczyć. Można to zrobić absolutnie...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
"Jak i o czym po angielsku$115" stanowi kontynuację i uzupełnienie książki "Jak$116 Gdzie$117 Kiedy$118 Everyday English dla Polaków" tej samej autorki. Gdy spotkacie służbowo lub...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do wykorzystywania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Kurs Be Happy rozwija wszystkie kompetencje językowe, biorąc pod uwagę umiejętności nabywane i rozwijane przez uczniów w zakresie edukacji wczesnoszkolnej. Materiał dydaktyczny został opracowany w...
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Mieści 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny pakiet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Język angielski.Poziom podstawowy i zwiększony.Do matury pozostało już tylko 100 dni? Czas na powtórkę! Przypomnij sobie koniecznezagadnienia do egzaminu dojrzałości z języka angielskiego na...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Mieści 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Owocna edukacja. Chcemy korzystnie czytać i pisać. Część 1. Klasy 1-3 informacje artykułu: Chcemy korzystnie czytać i pisać cz. 1 to komplet ćwiczeń z zakresu edukacji polonistycznej, które...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Odkrywam siebie. Złota linia. Sześciolatek. Litery i liczby B+Zeszyt „Litery i liczby B+" z serii „Odkrywam siebie. Złota kolekcja" posiada:ćwiczenia w czytaniu, pisaniu,...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Odkrywam siebie - Złota seria to pierwszy z cykli edukacyjnych, do którego powracamy na Waszą prośbę. Odkrywam siebie to gwarancja poprawności, bezawaryjności i zaufania, jakim nas...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do użytku...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...