Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 308 produktów Producent: EUTERPE Format-AB Literat Polskie Wydawnictwo Muzyczne Wydawnictwo Szkolne PWN

Stary człowiek i morze Ernesta Hemingwaya. Streszczenie, analiza, interpretacja - Opracowanie zbiorowe, 88471102944KS (8147876)

$450.99 $ 800
Streszczenie, staranna analiza, charakterystyka bohaterów, ważne pojęcia niezbędne przy omawianiu lektury, testy sprawdzające z kluczem, krzyżówki. Transparentny układ, wygodny format. Rewelacyjna...

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

Literat Krzyżacy henryka sienkiewicza

$450.99 $ 800
Szczegółowe i pokaźne streszczenie, skrupulatna analiza, charakterystyka bohaterów, ważne pojęcia niezbędne przy omawianiu lektury, przykładowe zagadnienia, testy sprawdzające z kluczem, krzyżówki....

ŚLUBY PANIEŃSKIE OPRACOWANIE

$450.99 $ 800
Do dłoni polskich Czytelników oddajemypierwsze zagraniczne wydanie wspomnień Ericha von Mansteina Auseinem Soldatenleben, opisujących początek jego służby wojskowej iokres międzywojenny. Pierwsze...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Robinson kruzoe opracowanie marki Literat

$450.99 $ 800
Szczegółowe i przystępnie napisane streszczenie wraz z omówieniem problematyki zgodnie z aktualnym programem nauczania. Opracowanie mieści dodatkowo m.in.: plan wydarzeń, charakterystykę bohaterów,...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

Pewny start. Instrukcje zachowań. Kawiarnia

$450.99 $ 800
"Pewny start. Instrukcje zachowań. Kawiarnia" to publikacja zawierająca instrukcje w formie tekstu przystępnego do czytania oraz zdjęcia demonstrujące czynności oraz zachowania związane z...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej dedykowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to nowoczesne, kolorowe, przypasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

PINOKIO OPRACOWANIE, 60813002944KS (4925641)

$450.99 $ 800
Szczegółowe i przystępnie napisane streszczenie wraz z omówieniem problematyki zgodnie z aktualnym programem nauczania. Opracowanie posiada w dodatku m.in.: plan wydarzeń, charakterystykę bohaterów...

GRAŻYNA OPRACOWANIE

$450.99 $ 800
Szczegółowe i spore streszczenie, precyzyjna analiza.Charakterystyka postaci m.in.: Grażyna, Litawor, Rymwid.Przynależność gatunkowa powieść poetycka.Problematyka utworu historia w Grażynie,...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

Literat Giaur opracowanie

$450.99 $ 800
Szczegółowe i obszerne streszczenie, staranna analiza.Bohaterowie: Giaur, Hassan, Leila.Przynależność wysokojakościowa powieść poetycka.Problematyka utworu konflikt zbuntowanej jednostki ze...

Literat Kwiat kalafiora

$450.99 $ 800
- Szczegółowe i obszerne streszczenie, staranna analiza. - Charakterystyka postaci. - Przynależność wysokojakościowa – współczesna powieść obyczajowa. - Problematyka utworu – miłość w rodzinie, o...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Powtórka z matematyki klasa 3 marki Literat

$450.99 $ 800
Książka zawiera zbiór zróżnicowanych ćwiczeń z matematyki dla trzecioklasistów, dzięki którym dziecko utrwali i poszerzy wiedzę z takich zagadnień, jak: dodawanie i odejmowanie do 1000, dzielenie i...

kompass 1 podręcznik +cd

$450.99 $ 800
Kompass to nowa seria podręczników przeznaczona dla uczniów gimnazjum równocześnie rozpoczynających naukę języka niemieckiego jak i kontynuujących, uczących się w rozmiarze dwóch godizn tygodniowo....

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa, a także...

Euterpe Nasz muzyczny elementarz

$450.99 $ 800
Nasz muzyczny elementarz jest pierwszym i, jak do tej pory, jedynym na polskim rynku podręcznikiem do rytmiki i kształcenia słuchu dla 6-latków. Przy tworzeniu podręcznika autorki oparły się o...

Fortepian pierwsza klasa marki Euterpe

$450.99 $ 800
Podręcznik przeznaczony jest dla dzieci inicjujących naukę w wieku 5-6 lat. Materiał podzielony jest na cztery części. Pierwsza zawiera duety dla ucznia i nauczyciela, opracowane z użyciem metody...

towaroznawstwo spożywcze

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza minimalistyczncowa przetwórstwa spożywczego; * składniki żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x