weiter Deutsch 1. EXTRA Materiały ćwiczeniowe do języka niemieckiego dla klasy 7 „weiter Deutsch EXTRA 1. Materiały ćwiczeniowe do języka niemieckiego dla klasy VII" to bogaty zbiór różnych...
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...
NIEMIECKI GRAMATYKA w pigułce to nadzwyczajna pomoc w nauce i prędkiej powtórce najważniejszych zagadnień gramatycznych języka niemieckiego. Książka adresowana jest do osób początkujących i...
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytku szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
"Zeszyt Ćwiczeń" jest uzupełnieniem podręcznika Cafe Creme 2 - poszerza materiał nauczania zawarty w podręczniku: rubryki Vocabulaire et orthographe, Grammaire oraz Expression odpowiadają...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy zestaw zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
Zbiór zadań przeznaczony dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Posiada 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór asygnowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Zawiera 5 zestawów....
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to postępowy komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...
"Pewny start. Instrukcje zachowań. Kawiarnia" to publikacja zawierająca instrukcje w formie tekstu łatwego do czytania, a także fotografie przedstawiające czynności i zachowania związane z...
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej asygnowany do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, dobrane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które zawierają...
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...
Kompass to nowa kolekcja podręczników przeznaczona dla uczniów gimnazjum jednocześnie inicjujących naukę języka niemieckiego jak i kontynuujących, uczących się w rozmiarze dwóch godizn tygodniowo....
Najważniejsze zagadnienia dla początkujących i średnio nowoczesnych w wygodnym formacie Angielski. Gramatyka kieszonkowa to napisany przystępnym językiem podręcznik objaśniający najważniejsze...
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, dedykowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa i pracownik...