Porównaj zanim kupisz

Podręczniki, edukacja 62 produkty Producent: Ars Musica Format-AB Pumilio Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego

Wydawnictwo uniwersytetu jagiellońskiego Pediatria t.1 br - jacek józef pietrzyk, przemko kwinta

$450.99 $ 800
Pediatria – postępowy, aktualny, klarowny, multimedialny podręcznik na miarę nowych wyzwań pediatrii, przeznaczony równocześnie dla studentów medycyny, lekarzy w trakcie specjalizacji, jak i dla...

Wprowadzenie do systemowego rozumienia rodziny

$450.99 $ 800
Książka jest dedykowana dla tych psychologów, psychiatrów i lekarzy rodzinnych, którzy są zainteresowani teoretycznymi podstawami systemowej terapii rodzin. Praca, pisana z perspektywy paradygmatu...

Schizofrenia Poznawczo-behawioralny trening umiejętności społecznych Praktyczny przewodnik

$450.99 $ 800
progresywna metoda łącząca trzy produktywne praktyki terapeutyczne.Jedną z oznak schizofrenii jest upośledzenie funkcjonowania społecznego, prowadzące do ograniczenia kontaktów, wykluczenia i...

Wydawnictwo uniwersytetu jagiellońskiego Kompendium histologii

$450.99 $ 800
Zwarty i postępowy podręcznik napisany poprzez profesorów Katedry Histologii Collegium Medium Uniwersytetu Jagiellońskiego. Przedstawia w dostępny sposób strukturę mikroskopową i jej powiązania z...

technologia żywności. część 1. podstawy technologii żywności

$450.99 $ 800
Podręcznik asygnowany dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik technice żywności w technikach i szkołach policealnych. Podręcznik przeznaczony dla uczniów szkół kształcących w zawodzie...

1001 porad dla rodziców i terapeutów dzieci z autyzmem i zespołem Aspergera

$450.99 $ 800
Ellen Notbohm i Veronica Zysk oferują mnóstwo zabaw i ćwiczeń, które pozytywnie wpłyną na rozwój dzieci z autyzmem i zespołem Aspergera. Te sprawne wskazówki pomogą dziecku odnosić sukcesy w domu,w...

Format ab Obsługa turystyczna. część ii. organizacja imprez. tom 2

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej dedykowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej. Dopuszczony do użytkowania szkolnego. Rok dopuszczenia MEN: 2014. Autorzy: A. Swastek, D....

żywienie i usługi gastronomiczne. część v. działalność

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne. Cz. V. Działalność gospodarcza w gastronomii jest podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

Zbiór zadań przyg. do egz. potwierdzającego tg.12. marki Format-ab

$450.99 $ 800
Zbiór zadań dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji TG.12. Planowanie i realizacja usług w recepcji. Gromadzi 5 zestawów, w skład których wchodzą testy i zadania...

planowanie i ocena sposobu żywienia ćwiczenia cz.1

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to progresywny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum lub słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

zbiór zadań przygotowujących do egz. zaw. hgt.03.

$450.99 $ 800
PODSTAWA PROGRAMOWA 2019 r. Zbiór dedykowany dla zawodu technik hotelarstwa w zakresie kwalifikacji HGT.03. "Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie". Gromadzi 5 zestawów....

obsługa turystyczna. podstawy turystyki. część 4, 166251

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej asygnowany do nauki zawodu technik obsługi turystycznej w zakresie kwalifikacji T.13. Planowanie i realizacja imprez i usług turystycznych.Autorzy: Beata...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vi. zasady, 85395504017KS (7253555)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczne Cz. VI Zasady żywienia jest podręcznikiem asygnowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług gastronomicznych w...

Planowanie i ocena sposobu żywienia ćw. cz.2, 9788389184702

$450.99 $ 800
Zbiór ćwiczeń,,Planowanie i ocena żywienia" to nowoczesny komplet zadań przygotowujący ucznia technikum albo słuchacza kursu do egzaminu z kwalifikacji T.15. Organizacja żywienia i usług...

dokumentacja hotelowa. kwalifikacja hgt.03

$450.99 $ 800
Dokumentacja hotelowa do kwalifikacji HGT.03. Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie to innowacyjne, kolorowe, przypasowane do najnowszej podstawy programowej ćwiczenia, które...

żywienie i usługi gastronomiczne. część vii. organizacja produkcji gastronomicznej

$450.99 $ 800
Podręcznik zgodny z Reformą 2017 r., do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji TG.16. Organizacja żywienia i...

Realizacja usług w recepcji. część 2 marki Format-ab

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana...

Żywienie i usługi gastronomiczne. część ii. technologia gastronomiczna z towaroznawstwem marki Format-ab

$450.99 $ 800
Podręcznik do nowej podstawy programowej przeznaczony do nauczania zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych w zakresie kwalifikacji T.6. Sporządzanie potraw i napojów.Dopuszczony do...

realizacja usług w recepcji. część 1

$450.99 $ 800
"Realizacja usług w recepcji" jest wydanym w dwóch częściach podręcznikiem asygnowanym dla uczniów szkół kształcących w zawodzie technik hotelarstwa. Publikacja została przygotowana zgodnie...

żywienie i usługi gastronomiczne. część iv. wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii, 85395304017KS (7253553)

$450.99 $ 800
Żywienie i usługi gastronomiczneCz. IV. Wyposażenie i zasady bezpieczeństwa w gastronomii jest podręcznikiem dedykowanym dla uczniów technikum kształcącego w zawodzie technik żywienia i usług...

obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie. kwalifikacja hgt.03. podręcznik. część 1

$450.99 $ 800
"Obsługa gości w obiekcie świadczącym usługi hotelarskie" jest podręcznikiem wydanym w dwóch częściach, przeznaczonym dla uczniów szkół kształcących w zawodach technik hotelarstwa oraz...

towaroznawstwo spożywcze

$450.99 $ 800
Spis treści: * Wiadomości wstępne; * Normy i normalizacja w przetwórstwie żywności; * Baza surowcowa przetwórstwa spożywczego; * komponenty żywności; * Dodatki do żywności; * Jakość surowców i...

Format-ab Pracownia gastronomiczna cz.1. repetytorium. ćwiczenia praktyczne. kwalifikacja hgt.02. przygotowanie i wydawanie dań

$450.99 $ 800
Książka autorstwa Longiny Borkowicz to kompendium kulinarne do przedmiotów: pracownia gastronomiczna, a także pracownia technice gastronomicznej w ramach kwalifikacji HGT.02. Przygotowanie i...

konrad wallenrod

$450.99 $ 800
Kompletne wydanie Konrada Wallenroda Adama Mickiewicza, bez cięć w treści, przygotowaliśmy z myślą o uczniach – nie tylko zastosowaliśmy czcionkę ułatwiającą czytanie, a także komfortowe marginesy,...
new
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania: Czytaj więcej » x

Ta strona używa plików cookies. Czytaj więcej »

x