Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało dużo czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób przystępnych, w tej szerokości...
ZUPY. KonwencjonalnE, PRZECIERANE, OWOCOWE, NA ZIMNO I NA GORĄCO. KANON klasycznEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W tomie "Zupy" znalazły się jednocześnie polewki nieprzeciętnie...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku francuskim. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku niemieckim. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
JAJKA I SERY, CZYLI najlepszE OMLETY, ZAPIEKANKI, SAŁATKI. KANON klasycznEJ KUCHNI POLSKIEJ HANNA SZYMANDERSKA W serii,,Kanon klasycznej Kuchni Polskiej" pokazujemy najkorzystniejsze,...
Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało sporo czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób przystępnych, w tej szerokości...
Ziemniaki – smaczne i pożywne – w kuchni są niezastąpione. Można z nich przygotować potrawy proste i wyszukane, klasyczne i oryginalne. Jeśli uwielbiasz eksperymentować, mieszać smaki, z ziemniaków...
Ksiażka kucharska o konwencjonalnej polskiej kuchni z przepisami i fotografiami dań. Tytuł Domowa kuchnia polska wer. Niemiecka Autor Rafał Jabłoński Wydawnictwo Festina EAN 9788361511212 ISBN...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku portugalskim. Wstęp zawiera rys historyczny polskiej kuchni, a w środku 60 potraw z przepisami....
750 konwencjonalnych polskich potraw to prezentacja najszczególniej charakterystycznych i sprawdzonych przepisów należących do kanonu polskiej kuchni. Nasza kuchnia narodowa jest przebogata, warto...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku polskim. Wstęp mieści rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku angielskim. Wstęp zawiera rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Chcesz zacząć piec domowy chleb, lecz nie masz czasu lub nie wiesz, jak się za to wziąć? Ta książka jest dla ciebie. Dowiesz się z niej wszelkiego, czego Ci trzeba, aby przygotować swój pierwszy...
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, nietrudne desery z nutką ekstrawagancji oraz kuchenne konieczniki, czyli dodatki o dużej sile rażenia....
Z garnka i piekarnika, do smarowania i podjadania, przepisy do celebrowania czasu w kuchni, nieskomplikowane desery z nutką ekstrawagancji oraz kuchenne niezbędniki, czyli dodatki o pokaźnej sile...
Książka dla wszelkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię.Oto najkorzystniejsze sycylijskie przepisy!Wegetariańskie dania z pasją, pełne smaków i aromatów prosto z Sycylii. Francesca Maugeri...
Książka dla wszelkich, którzy kochają autentyczną włoską kuchnię.Oto najkorzystniejsze sycylijskie przepisy!Wegetariańskie dania z pasją, pełne smaków i aromatów prosto z Sycylii. Francesca Maugeri...
Dynia to bezapelacyjnie królowa jesieni. Majestatyczna i unikatowa. Można jeść ją na krągło! Pieczoną, gotowaną, smażoną a nawet na ascetycznie. Na słodko i słono. Dynia to warzywo, które lubi...
Ateny nie są prostym kąskiem. Wysyłają chaotyczne wibracje, ale żyją pełnią życia. Potrafią zmęczyć lecz i oczarować."Ateny do zjedzenia" - kolejna książka autorstwa Bartka Kieżuna zabiera...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku hiszpańskim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Ryby są smaczne i zdrowe. Warto jeść ryby, próbować różne gatunki. Przygotujesz z nich smaczne przekąski, pożywne zupy i wysmakowane dania obiadowe. Karp, łosoś, sandacz, okoń i karmazyn, flądra,...
W tomie "Przekąski" znalazły się receptury na masło, smalec, kremy, pasty, faszerowane jaja, śledzie i inne nieduże przekąski i galarety, musy, pasztety i sałatki. Kanon tradycyjnej kuchni...