Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku francuskim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku niemieckim. Wstęp zawiera rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z...
Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało sporo czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób dostępnych, w tej szerokości...
Ksiażka kucharska o klasycznej polskiej kuchni z przepisami i fotografiami dań. Tytuł Domowa kuchnia polska wer. Niemiecka Autor Rafał Jabłoński Wydawnictwo Festina EAN 9788361511212 ISBN...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku portugalskim. Wstęp mieści rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku hiszpańskim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku polskim. Wstęp zawiera rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku angielskim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z...
Reprint broszurki z 1929 roku z prostymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt i kur,...
Zbiór rewelacyjnych i sprawdzonych przepisów na zróżnicowanego rodzaju ciasta, babki, placki i ciasteczka. Samodzielne wykonanie pysznego deseru przyniesie satysfakcję przygotowującemu, a...
Reprint broszurki z 1931 roku. Ponad 70 przepisów, jak przyrządzać smaczne dania z cielęciny. I tak znajdą się tu sposoby na różnorakie potrawki i gulasze, marynowaną pieczoną cielęcinę, sznycle,...
Reprint broszurki z 1928 roku z 80 przepisami na przygotowywanie smacznych łatwych sałat i sałatek. W poradniku wyszukamy przepisy na sałaty zielone i sosy do sałat, sałatki kartoflane i jarzynowe,...
Opis: Zbiór 75 sprawdzonych przepisów pochodzących z polskiej tradycyjnej kuchni. Książka zawiera porady od czego zacząć własną produkcję słoików do spiżarni, jak wybierać warzywa i w jaki sposób...
Zbiór 75 sprawdzonych przepisów pochodzących z polskiej klasycznej kuchni. Książka zawiera porady od czego zacząć własną produkcję słoików do spiżarni, jak wybierać owoce, a także w jaki sposób...
Propozycje różnorodnych przepisów potraw z grzybami. Niezwykły aromat jak również walory smakowe grzybów sprawiają, iż należą one do najpopularniejszych i najszczególniej lubianych specjałów kuchni...