Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało mnóstwo czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób przystępnych, w tej szerokości...
JEDYNA TAKA PSIĄŻKA KUCHARSKA 63 przepisy na przepyszne, zdrowe i pełnowartościowe posiłki dla każdego psa Twój pies uwielbia ruch i długie zabawy? Zapewnij mu odpowiednią dawkę energii i ugotuj...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku francuskim. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku niemieckim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a w środku 60 potraw z przepisami....
Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało sporo czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób przystępnych, w tej szerokości...
Ksiażka kucharska o klasycznej polskiej kuchni z przepisami i fotografiami dań. Tytuł Domowa kuchnia polska wer. Niemiecka Autor Rafał Jabłoński Wydawnictwo Festina EAN 9788361511212 ISBN...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku portugalskim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku hiszpańskim. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku polskim. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a w środku 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku angielskim. Wstęp zawiera rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z przepisami....
Życie to kompilacja magii i makaronu Federico Fellini Żadne danie w historii nie ma tak wielu wariantów, barw, kształtów, smaków i konsystencji jak zwykły makaron. Przygotuj samodzielnie aksamitne...
Reprint broszurki z 1929 roku z nieskomplikowanymi i smacznymi sposobami na przygotowywanie dań z drobiu. Autorka zebrała 60 przepisów na zupy, pieczenie, pasztety, zimne dania i podroby z kurcząt...
Publikacja jest asygnowana dla praktykujących dietetyków, pediatrów i wszelkich osób zainteresowanych problematyką żywienia i studentów medycyny i kierunków pokrewnych."W książce w atrakcyjny i...
Reprint broszurki z 1931 roku. Ponad 70 przepisów, jak przyrządzać smaczne dania z cielęciny. I tak znajdą się tu sposoby na różnorakie potrawki i gulasze, marynowaną pieczoną cielęcinę, sznycle,...
Reprint broszurki z 1928 roku z 80 przepisami na przygotowywanie smacznych przystępnych sałat i sałatek. W poradniku odnajdziemy przepisy na sałaty zielone i sosy do sałat, sałatki kartoflane i...