Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało niemało czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób przystępnych, w tej szerokości...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku francuskim. Wstęp mieści rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku niemieckim. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z...
Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało dużo czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób przystępnych, w tej szerokości...
Ksiażka kucharska o konwencjonalnej polskiej kuchni z przepisami i fotografiami dań. Tytuł Domowa kuchnia polska wer. Niemiecka Autor Rafał Jabłoński Wydawnictwo Festina EAN 9788361511212 ISBN...
Barbara Czaykowska-Kłoś urodziła się na Rzeszowszczyznie 19 lipca 1944 roku. Jest technikiem żywienia i absolwentką studium dietetycznego. Od lat 60. Mieszka w Warszawie. Jako dziecko przewędrowała...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku portugalskim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku hiszpańskim. Wstęp mieści rys historyczny polskiej kuchni, a w środku 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku polskim. Wstęp mieści rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku angielskim. Wstęp mieści rys historyczny polskiej kuchni, a w środku 60 potraw z...
Zbiór perfekcyjnych i sprawdzonych przepisów na rozmaitego typu ciasta, babki, placki i ciasteczka. Samodzielne wykonanie pysznego deseru przyniesie satysfakcję przygotowującemu, a...
Zbiór 75 sprawdzonych przepisów pochodzących z polskiej klasycznej kuchni. Książka gromadzi porady od czego zacząć własną produkcję słoików do spiżarni, jak wybierać owoce i w jaki sposób tworzyć...
Opis: Zbiór 75 sprawdzonych przepisów pochodzących z polskiej konwencjonalnej kuchni. Książka gromadzi porady od czego zacząć własną produkcję słoików do spiżarni, jak wybierać warzywa oraz w jaki...
Jak dbać o zdrowy mikrobiom i jelita$285 Najnowsze badania naukowe wykazały, że zdrowy mikrobiom jest kluczem nie tylko do odzyskania zdrowia fizycznego, lecz także psychicznego. W dodatku jest...
Nieprzyjemne szczypanie w gardle po czekoladzie, wysypka po szklance mleka, kaszel po spaghetti… Któż z nas choć raz nie doświadczył męczącej zgagi. Mnóstwo osób, u których zdiagnozowano chorobę...
prawidłowe odżywianie i oddychanie powodują,należycie się czujesz. Jednak niejednokrotnie po posiłku odczuwasz zmęczenie i brak energii. Jak to zmienić, podpowie Georg Weidinger, znany lekarz,...
Odkryj jak dzięki ajurwedzie – starożytnej medycynie indyjskiej – naturalnie zadbać o poprawną pracę tarczycy, pokonać Hashimoto, stany zapalne, nadczynność lub niedoczynność! Autorka odkryje przed...
Szokujące fakty na temat refluksu! Refluks to patologiczne cofanie treści żołądkowej do przełyku. Jest nie tylko nieprzyjemny i sprawia dyskomfort u chorego,przede wszystkim może być niebezpieczny....
Propozycje różnych przepisów potraw z grzybami. Niezwykły aromat jak ponadto walory smakowe grzybów powodują, iż należą one do najpopularniejszych i najistotniej lubianych specjałów kuchni...
Najnowsze badania naukowe potwierdzają istnienie chorób mikrobiomowych! Udowodniono bowiem, iż nieobecność niektórych szczepów bakterii w jelicie wywołuje chaos, którego skutkiem mogą być ADHD,...