Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało niemało czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób przystępnych, w tej szerokości...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku niemieckim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku francuskim. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z przepisami....
Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało niemało czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób dostępnych, w tej szerokości...
Ksiażka kucharska o konwencjonalnej polskiej kuchni z przepisami i fotografiami dań. Tytuł Domowa kuchnia polska wer. Niemiecka Autor Rafał Jabłoński Wydawnictwo Festina EAN 9788361511212 ISBN...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku portugalskim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku hiszpańskim. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku polskim. Wstęp zawiera rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku angielskim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z...
wytwarzany jako zwyczajny pulpet mięsny, hamburger przekształcił się z czasem w jedyne i oryginalne danie. Istnieje niemało wariacji na temat hamburgera: mięsny, rybny albo wegetariański. W książce...
Poradnik, dzięki któremu warzywa staną się głównym komponentyem na talerzu.W tym nieprzeciętnym i ładnie ilustrowanym poradniku autorka i prezenterka kulinarna, Alice Zaslavsky, pokazuje 50...
Był to kucharz nad kucharze, wszyscy uczestnicy tego spontanicznego zrywu, którego wynikiem jest ta książka, dają na to parol, czyli ręczą zawodowym honorem. Był znany i ceniony w całej...