Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało sporo czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób dostępnych, w tej szerokości...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku niemieckim. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku francuskim. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z...
Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało dużo czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób dostępnych, w tej szerokości...
Ksiażka kucharska o tradycyjnej polskiej kuchni z przepisami i fotografiami dań. Tytuł Domowa kuchnia polska wer. Niemiecka Autor Rafał Jabłoński Wydawnictwo Festina EAN 9788361511212 ISBN...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku portugalskim. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a w środku 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku hiszpańskim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a w środku 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku polskim. Wstęp zawiera rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku angielskim. Wstęp mieści rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z...
Fifka and Żulik, Homemade Recipes of Łódź Cuisine autorstwa Anny Wojciechowskiej to wersja angielska należycie znanej książki kucharskiej, dostępnej w naszej ofercie od 2014 r. Książka kompletnie w...
Japonia od wiekow fascynuje Europejczykow. To zakatek swiata, gdzie postępowosc miesza sie z wielowiekowymi tradycjami. Kraj nowinek technicznych, starych swiatyn i rewelacyjniego jedzenia, o...
Od kiedy Japończycy jadają sushi$919Czy gospodarzowi wypada samemu napełnić kieliszek alkoholem$920 Czy ryż jest podstawowym pożywieniem Japończyków$921 Kiedy w Japonii pojawiły się pierwsze...
Warzywa na stół!Burak, rabarbar, jarmuż, skorzonera, pasternak, brukiew i topinambur – siedem warzyw, kiedyś znanych i uwielbianych, a dziś już zapomnianych lub przypisanych do zaledwie kilku...
Odkryj kasze na nowo!Paweł Łukasik i Grzegorz Targosz, autorzy bloga Gotowaniezpasja.pl, specjalnie na potrzeby tej publikacji przygotowali aż 105 pomysłowych przepisów, a wszystkie z kaszą w roli...