W naszych supermarketach pojawia się coraz więcej egzotycznych owoców, o których pochodzeniu i walorach smakowych czy zdrowotnych wiemy niezbyt sporo. Mijamy je obojętnie często dlatego, że nie...
Łasuchy i Słodyczoholicy! Jeśli na widok „blondie z cieciorki" źrenice same się wam zwiększają, a „daktylowa nutella" trafia w wasz gust i pobudza kubki smakowe, to mamy dla was idealną...
Zdrowie inicjuje się w brzuchu Justina i Erici Sonnenbergów to książka, która uczula nas na zależność między korzystnymi bakteriami a wytrzymałością. Mikroflora jelit jest niepowtarzalna i wpływa...
Napisałam tę książkę, by zachęcić do pełnowartościowego odżywiania się, opartego na naturalnych produktach. Mam na myśli dietę, dzięki której można w prosty i naturalny sposób zapobiegać chorobom,...
Alchemia pożywienia to obszerne źródło wiedzy na temat leczniczych atrybuty pożwienia. Dokładny przegląd poszczególnych grup (zboża, warzywa, strączkowe, owoce, orzechy, nasiona, produkty...
świeże zwiększone i uaktualnione wydanie bestsellerowej Odnowy na talerzu. Książka jest owocem osobistych doświadczeń autorki, która odzyskała zdrowie dzięki specjalistycznym źródłom wiedzy i...
Jeśli jesteście ciekawi, czy fikcyjna potrawa ze sztuki teatralnej może pojawić się na stole, co to jest,,awokadowa ręka", którego składnika Václav Havel mógł litrami dodawać do każdego dania,...