Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało sporo czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób przystępnych, w tej szerokości...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej klasycznej kuchni w języku francuskim. Wstęp zawiera rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku niemieckim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z...
Współczesna kuchnia polska to wynik wielowiekowej tradycji kulinarnej, na którą wpływ miało niemało czynników. Jednym z nich było położenie i wynikający z tego zasób przystępnych, w tej szerokości...
Ksiażka kucharska o konwencjonalnej polskiej kuchni z przepisami i fotografiami dań. Tytuł Domowa kuchnia polska wer. Niemiecka Autor Rafał Jabłoński Wydawnictwo Festina EAN 9788361511212 ISBN...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej konwencjonalnej kuchni w języku portugalskim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a w środku 60 potraw z...
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku hiszpańskim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku polskim. Wstęp posiada rys historyczny polskiej kuchni, a we wnętrzu 60 potraw z przepisami....
Książka kucharska w formie albumu w twardej foliowanej oprawie o polskiej tradycyjnej kuchni w języku angielskim. Wstęp gromadzi rys historyczny polskiej kuchni, a wewnątrz 60 potraw z przepisami....
Poradnik, dzięki któremu warzywa staną się głównym składnikiem na talerzu.W tym niezrównanym i ładnie ilustrowanym poradniku autorka i prezenterka kulinarna, Alice Zaslavsky, ukazuje 50 ulubionych...
Jeśli jesteście ciekawi, czy fikcyjna potrawa ze sztuki teatralnej może pojawić się na stole, co to jest,,awokadowa ręka", którego składnika Václav Havel mógł litrami dodawać do każdego dania,...